Головна Новини Суспільство події У Верховній Раді відреагували на контрабандний скандал із VIP-косметикою для бомонду
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді відреагували на контрабандний скандал із VIP-косметикою для бомонду

ЗМІ повідомляють, що за збутом елітної косметики в Україні може стояти росіянин

27 травня 2021, 18:45
Поділіться публікацією:

У виданні "Подробиці" повідомили про функціонування на території України мережі збуту елітних косметичних засобів нібито від відомих іноземних брендів, які можуть потрапляти в нашу країну шляхом контрабанди.

У Верховній Раді відреагували на контрабандний скандал із VIP-косметикою для бомонду

Олексій Великий. Фото з відкритих джерел

У Верховній Раді відреагували на контрабандний скандал із VIP-косметикою для бомонду - фото 2
У Верховній Раді відреагували на контрабандний скандал із VIP-косметикою для бомонду - фото 3
У Верховній Раді відреагували на контрабандний скандал із VIP-косметикою для бомонду - фото 4

Як повідомляє "Апостроф", до цього нібито може бути причетний росіянин Олексій Великий, який у соцмережах прозвав себе "головним по красі".

За даними видання, процес здійснюється через розгалужену систему роботи акаунтів в Інстаграм і кілька ТОВок, які нібито можуть бути зареєстровані Великим в Україні на підставних осіб.

Експерти оцінюють обсяги українського ринку VIP-косметологічних послуг у сотні мільйонів гривень на рік. Головні його користувачі — політики, чиновники, народні депутати, зірки шоу-бізнесу. Тобто усі ті, хто має можливість за одне відвідування косметологічного кабінету оплатити від кількох тисяч до кількох десятків тисяч гривень.

Як пише "Апостроф", у клініки Києва, Одеси, Дніпра могли бути ввезені контрабандою косметичні засоби під брендами PRX-T33, Dermadrop, Luscious lips, HELEO4.

За даними видання, фірми Великого нібито можуть продавати в Україні товари PRX-T33, Dermadrop, Luscious lips, HELEO4 і видавати себе в Instagram за офіційних дистриб'юторів іноземних торгових марок, тоді як такий статус мають лише його російські компанії.

У Верховній Раді відреагували на контрабандний скандал із VIP-косметикою для бомонду - фото 5
У Верховній Раді відреагували на контрабандний скандал із VIP-косметикою для бомонду - фото 6

"Подробиці" повідомляють, що правоохоронці вже розслідують інформацію і намагаються заблокувати такі канали.

У Верховній Раді відреагували на контрабандний скандал із VIP-косметикою для бомонду - фото 7

У Верховній Раді теж не залишилися осторонь скандалу з VIP-красою. Народний депутат Михайло Бондар розповів виданню "Деловая столица", що мова не тільки про податкові злочини, а й про ознаки фінансування російської агресії нашим бомондом.

"Будь-які поставки на територію України товарів, які приносять прибуток російським громадянам, — це фінансування агресії. Україна вже скільки років перебуває в стані війни, а ці ганебні факти досі мають місце.
Я вважаю, що карати кримінальним кодексом і санкціями потрібно не тільки політиків і топ-чиновників, а й таких бізнесменів. Тут — неоране поле роботи для СБУ", — зазначив Михайло Бондар.

Нардеп при цьому розкритикував українські спецслужби.

"Іноді у мене складається враження, що такі бізнесмени працюють чи не в частці з нашими СБУшниками. А як тоді пояснити той факт, що контрабанда існує, гроші осідають у кишенях громадян РФ, Україна біднішає і такими діями за фактом фінансується тероризм. Тому нехай наші силовики доводять розпочате до кінця і покажуть, що не можна росіянам наживатися на українцях", — додав Бондар.

У Верховній Раді відреагували на контрабандний скандал із VIP-косметикою для бомонду - фото 8

Нагадаємо, РНБО нещодавно ввів санкції проти ТОП-контрабандистів України. Троє з них указом президента були позбавлені українського громадянства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини