Головна Новини Суспільство події У Туреччині на пляжі жорстоко побили українську модель та її подруг
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині на пляжі жорстоко побили українську модель та її подруг

Дар'я Кирилюк з компанією друзів відпочивала в турецькій провінції Ізмір та, за її словами, на них напали співробітники пляжу

4 серпня 2020, 09:42 comments2061
Поділіться публікацією:

У турецькій провінції Ізмір, на курорті Чешме, побили українську топ-модель Дар'ю Кирилюк. Про те, що з нею сталося, дівчина написала на своїй сторінці в Instagram.

У Туреччині на пляжі жорстоко побили українську модель та її подруг

Дар'я запевняє: її та друзів побили співробітники служби безпеки пляжу.

"Я не хочу мовчати (про те, — ред.), що відбулося зі мною, моїм хлопцем і нашою групою. На нас напала служба безпеки пляжу Момо (Чешме, Туреччина). Чотири дівчини були побиті, включно зі мною, хлопці дуже постраждали. Ми надали поліції докладні звіти", — написала вона.

За словами Дар'ї, охорона інтерпретувала подію так: мовляв, хлопець моделі вдарив її, а охоронці намагалися захистити дівчину. Відзначимо, що міністр культури та туризму Туреччини відреагував на інцидент у своєму Twitter та засудив подію в туристичному районі, особливо стосовно жінок. Зараз за даним фактом триває розслідування.

До слова, Дар'я Кирилюк — уродженка України, проте в 18 років переїхала в США, де почала модельну кар'єру. Зараз дівчина є власницею бренду екотоварів.

У Туреччині на пляжі жорстоко побили українську модель та її подруг - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що талановита актриса і супермодель Кара Делевінь вирішила розставити всі крапки над "і" в питанні своєї сексуальної орієнтації



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини