Головна Новини Суспільство події У Туреччині 28-річна дівчина померла через два дні після ліпосакції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині 28-річна дівчина померла через два дні після ліпосакції

Медика, який робив дівчині операцію, уже затримали

5 листопада 2021, 23:20
Поділіться публікацією:

В  Стамбулі пішла з життя 28-річна мешканка Англії після  того, як їй зробили операцію із видалення жиру. Офіційна причина смерті молодої британки ще не з’ясована. Про це інформує dailymail.co.uk. 

У Туреччині 28-річна дівчина померла через два дні після ліпосакції

Лікаря вже арештували (фото з відкритих джерел)

 Діарра Акуа Юніс Браун прибула до Туреччини, щоб зробити тут ліпосакцію. Цю процедуру їй зробили в передмісті турецької столиці в Бахчеліевлері, ще 22 жовтня. Процедура пройшла успішно. 

 Коли через кілька днів вона прийшла на перев'язку, стан її здоров’я раптово погіршився. Громадянка Британії померла. Поліціянти затримали хірурга, що проводив цю медичну процедуру.

За його показами, пацієнтка почувала себе добре, але ускладнення в її здоров’ї виникли під час перев’язки. Лікар сказав, що не розуміє, чому його клієнтка померла.

 Хоч фахівці зробили розтин тіла померлої, але остаточна причина смерті молодої британки ще не встановлена.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Туреччині перекинувся автобус зі студентамиЯк стало відомо, інцидент стався турецької провінції Кайсері, що розташована в центральній частині країни. Автобус, в якому переважно знаходилися студенти прямували на екскурсію до столиці країни потрапив в ДТП. Транспортний засіб перекинувся і вилетіло на узбіччя автодороги. Повідомляється, що в результаті події постраждали майже три десятки людей. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілих госпіталізували медики, які прибули на місце інциденту. Тяжкопоранених доставляли до медичних установ по повітрю. На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП. У Мережі з'явилися фотографії з місця події.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини