Головна Новини Суспільство події У Тернополі люди зібрали гроші для бабусі, яка загубила свою пенсію: як жінка віддячила
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернополі люди зібрали гроші для бабусі, яка загубила свою пенсію: як жінка віддячила

Бабуся подякувала людям за небайдужість до її біди

31 грудня 2021, 23:05
Поділіться публікацією:

В місті Тернопіль місцева жителька згубила 2200 гривень своїх, тільки отриманих пенсійних виплат.  В соціальних мережах вона опублікувала звернення з закликом повернути їй гроші. Пенсію, на жаль, не вернули, але на це відгукнулось чимало городян, які гуртом  зібрали кошти старенькій. Про це інформує  медіа ternopoliany.te.ua. 

У Тернополі люди зібрали гроші для бабусі, яка загубила свою пенсію: як жінка віддячила

Жінка написала зворушливий лист (фото з відкритих джерел)

 Старшого віку тернополянка згубила грошові кошти  в розмірі 2200 гривень, які тільки зняла.  В соціальних мережах  городянка розмістила оголошення, прохаючи повернути їй згубу. Загублені пенсійні виплати ніхто старенькій не повернув, але вражені цим фактом містяни почали самі благодійно збирати кошти, щоб компенсувати поважній землячці цю втрату.

 Здивована городянка висловила подяку всім своїм землякам, які передали їй зібрані гроші та поповнили її рахунок. Вона розповіла, що  було зібрано більше коштів ніж ті, що вона втратила.

 За словами пенсіонерки, вона до сліз була зворушена добротою незнайомих людей, бо зверталась з маленьким промінчиком надії до того, хто відшукав її гроші, аби віддав їх назад. Але так не сталося. Разом з тим, земляки з щирими серцями відгукнулись на цей заклик про допомогу і разом  зарадили цій відчутній для неї втраті.

 Поважна тернополянка висловила прохання до городян не збирати їй гроші, адже їй передали навіть більше, ніж вона згубила.

У Тернополі люди зібрали гроші для бабусі, яка загубила свою пенсію: як жінка віддячила - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Бердянську безхатько знайшла у смітнику 100 тис. грн і повернула. В місті Бердянську вчинок городянки, яка  з примх долі опинилась на дні життя, але, показала всім  свою особливу порядність, вразив ціле місто своєю шляхетністю. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини