Головна Новини Суспільство події У Сумській області Росія накопичує техніку: в одному районі більше 1000 одиниць
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумській області Росія накопичує техніку: в одному районі більше 1000 одиниць

Дмитро Живицький розповів про скупчення техніки на Сумщині

1 квітня 2022, 21:56 comments2372
Поділіться публікацією:








За словами голови Сумської обласної військової адміністрації Дмитра Живицького, загарбники збільшують на території Сумщини  військову техніку. На території  одного району  помітили більше 1000 одиниць. Про це розповів голова Сумської ОВА  під час телемарафону.

У Сумській області Росія накопичує техніку: в одному районі більше 1000 одиниць

В Сумській область виявили скупчення техніки РФ (фото з відкритих джерел)

"Триває накопичення військ у Конотопському районі. Частково Сумський район. Починаючи від кордону з РФ — Білопільська, Буринська, Путивльська, Новослобідська громади і далі до Конотопа. Дуже складна ситуація", — зазначив  посадовець.

Дмитро Живицький  сказав, що  час від часу в області  проходять  зіткнення із ворогами, які  обстрілюють  населені пункти Сумщини.  Агресор ставить  військову техніку між цивільними житловими спорудами, на вулицях сільських населених пунктів.

Як додав сумський посадовець, продовжуються обстріли  машин мешканців краю. Сьогодні був викрадений чоловік, що перевозив  гуманітарний вантаж. Вороги обстрілюють  будинки, коли проїжджають їх бойові колони. Серед сумчан вже є загиблі жертви таких  обстрілів і поранені.   

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Пентагоні назвали чотири напрямки, де російські окупанти продовжуватимуть завдавати авіаударів. Загарбники з Росії можуть зосереджувати силу своїх авіаударів на чотирьох українських напрямках.  Перший – Київський, далі в напрямку міста Ізюм, Чернігова та в зоні проведення ООС. Про це інформує CNN. При цьому, він повідомив представникам медіа, що українська столиця залишається перебувати під небезпекою, незважаючи на оприлюднені  російськими окупантами заяви про нібито  відведення їх військових угрупувань. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентина

1 квітня 2022, 21:19

Ждём 2-й волны??Напрасно!!Надеемся на подачки и уступки рашистов?Напрасно!!

Валентина

1 квітня 2022, 21:18

Не нужно ждать накопления!!Нужно уничтожать!!А то дождёмся, что опять попрут!!Ведь и так понятно, для Чего они её там накапливают


Новини