Головна Новини Суспільство події У столиці почались протести: що вимагають мітингувальники
commentss НОВИНИ Всі новини

У столиці почались протести: що вимагають мітингувальники

Близько тисячі активістів руху SaveФоп заблокували урядовий квартал в центрі Києва, вимагаючи скасування реєстраторів розрахункових операцій, які з 1 січня є обов'язковими для II-IІІ груп ФОП

25 січня 2022, 11:40 comments2767
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 25 січня, центр Києва заблокували учасники акції протесту SaveФоп. Їх за даними різних джерел на акцію протесту вийшло близько тисячі. Протестувальники вимагають у влади скасувати  використання реєстраторів розрахункових операцій, які відтепер є обов’язковими для підприємців ІІ та ІІІ груп, що працюють з готівкою. Активісти зібрались біля Верховної Ради, де сьогодні починається перше пленарне засідання депутатів у цьому році. Нині лишається перекритим рух вулицею Михайла Грушевського. Про це повідомляє BBC, передає портал "Коментарі".

У столиці почались протести: що вимагають мітингувальники

Активісти SaveФоп мітингують проти РРО. Фото Unian

Наразі стало відомо, що правоохоронці оточили будівлю парламенту та  перекрили урядовий квартал і вулицю Липську. Як повідомляє видання, у планах учасників акції піти до офісу президента, а потім повернутися до будівлі Верховної Ради. GoogleMaps демонструє, що нині лишається паралізованим рух вулицями Хрещатик, Московській, Інститутській, Грушевського, а також алея Героїв Крут та Володимирський узвіз. Ускладнено рух на бульварі Лесі Українки, на вулиці Мечнікова та Кловському узвозі.

"Протестувальники тримають плакати з написами "Не ведіться на зраду", "Ні, знищенню спрощеної системи оподаткування"", — зазначають у виданні. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що під час голосування за відстрочення застосування касових апаратів фізичним особам-підприємцям депутати від партії "Слуга народу" здебільшого не з'явилися на голосування. 

Читайте також: В Україні запустили додатки для торгівлі акціями: що потрібно знати, аби не втратити інвестиції




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

iu

25 січня 2022, 16:48

БАНДУ ГЕТЬ


Новини