У США заявили про ймовірну загибель британського мільярдера

Пасажири батискафу "Титан" поринули на океанську глибину, щоб подивитися на уламки затонулого лайнера "Титанік"

Берегова охорона США підтвердила загибель екіпажу зниклого батискафа "Титана", пошуки якого останні дні тривали у північній Атлантиці. Про це повідомляють "Коментарі".

Раніше рятувальники заявили, що знайдені в Атлантиці уламки є частиною зниклого батискафу, повідомляє CNN.

Ймовірно, уламки батискафу свідчать про те, що стався спрямований усередину вибух, повідомляє Берегова охорона США.

На борту зниклого батискафа були: британський мільярдер Хеміш Хардінг, засновник OceanGate Expeditions Стоктон Раш, французький акванавт Поль-Анрі Наржоле, пакистанський бізнесмен Шахзада Давуд і його 19-річний син Сулейман Давуд.

Сьогодні минув термін, коли за найблагополучнішими розрахунками в судні залишався кисень. Пізніше Берегова охорона заявила, що виявила хвостовий обтічник "Титана" на морському дні приблизно за 500 метрів від носової частини керованого судна, а також інші уламки поблизу.

Довжина "Титану" складала всього 6,7 метра, ширина 2,5 метра. У ньому не було сидячих місць. Усі його пасажири сиділи на підлозі, навіть не в змозі витягти ноги.

Керівник компанії творця батискафу заявляв, що вони не хотіли наймати досвідчених "50-річних мужиків", тому що їхній підхід не був "творчим". А коли один з інженерів сказав, що цей човен небезпечний для життя, його просто звільнили.

Тим часом, стало відомо, де проходить службу популярний артист.

МВС Росії зайнялося особистим ворогом глави РФ.

А журналісти показали майно одеського військкома в Іспанії. Розслідувачі "Української правди" оприлюднили інформацію про маєток та офіс у іспанській Марбельї, і також чималий автопарк. Все це майно під час повномасштабного військового вторгнення придбали члени родини керівника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.