Головна Новини Суспільство події У США сталося масове загадкове вбивство студентів: шокуючі подробиці (ВІДЕО, ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США сталося масове загадкове вбивство студентів: шокуючі подробиці (ВІДЕО, ФОТО)

Молодих людей було виявлено зарізаними у власних ліжках. На цей час злочинець продовжує розгулювати на волі.

21 листопада 2022, 14:34 comments6612
Поділіться публікацією:








У момент вбивства в будинку перебували дві дівчини, які міцно спали, і, за їхніми словами "абсолютно нічого не чули". Саме одна з них зателефонувала близько 12.00 за номером 911 і повідомила про те, що в будинку, який вони орендує зі своїми друзями, "було виявлено непритомну людину".

У США сталося масове загадкове вбивство студентів: шокуючі подробиці (ВІДЕО, ФОТО)

Вбивство студентів у США/ ABC News

Копи, які прибули на виклик, на свій подив, виявили в будинку чотири трупи з ножовими пораненнями. Причини та обставини того, що сталося, на даний момент так і не були встановлені.

У США сталося масове загадкове вбивство студентів: шокуючі подробиці (ВІДЕО, ФОТО) - фото 2

Так, у неділю, 13 листопада, поліції містечка Москоу (штат Айдахо) надійшло повідомлення про те, що в будинку, який орендує п'ять студенток, "виявлено людину без свідомості".

Проте в будівлі поліцейські виявили чотири трупи — трьох студенток і хлопця однієї з убитих. На їхніх тілах виднілися ножові поранення, а всі вбиті лежали у своїх ліжках, тобто під час нападу вони міцно спали.

За інформацією поліцейських, удари завдавалися великим ножем із фіксованим лезом. Також повідомляється, що на тілах убитих не виявлено слідів сексуального насильства, з дому нічого не пропало, а слідів злому немає. Зброю вбивства не було виявлено.

У США сталося масове загадкове вбивство студентів: шокуючі подробиці (ВІДЕО, ФОТО) - фото 3

Слідчі припускають, що вбивство було скоєно рано вранці 13 листопада, проте підозрюваних у справі немає.

Днями поліцейські зробили сенсаційну заяву: у момент вбивства в будинку дійсно знаходилися дві дівчини, які вижили. Одна з них і зателефонувала за номером 911 у неділю, проте вона не змогла чітко пояснити, що сталося та скільки людей перебуває у будинку. Крім цього, вбивство сталося рано-вранці, а дзвінок був здійснений тільки в обід.

Жертвами жорстокого вбивства стали: 20-річний Ітан Чапін зі штату Вашингтон; 21-річна Медісон Моген з Айдахо; 20-річна Ксана Кернодл з Арізони та 21-річна Кейлі Гонсалвес з Айдахо.

Напередодні трагедії четверо вбитих вирушили відпочивати. Дівчата Медісон і Кейлі гуляли в барі в центрі містечка, а Ксана та Ітан, що зустрічалися, були на вечірці у друзів. Усі вони повернулися близько 1.45 ночі, що зафіксували камери спостереження. Що ж сталося у будинку після цього  – залишається невідомим.

У США сталося масове загадкове вбивство студентів: шокуючі подробиці (ВІДЕО, ФОТО) - фото 4

Варто зазначити, що у Москоу проживає велика кількість студентів, бо тут знаходиться Університет Айдахо. Усі вбиті були студентами та винаймали будинок неподалік університетського кампусу.

У місті проживає близько 25 000 осіб, а в університеті навчається 11 000 студентів. Місцеві жителі та студенти налякані та впевнені в тому, що вбивця живе поряд з ними, адже злочинця знайдено так і не було, а поліція не має жодних зачіпок.

Багато хто покидає містечко і переводиться на дистанційне навчання до кінця розслідування. Адміністрація Університету, у свою чергу, запровадила додаткові заходи безпеки, але це не зменшило напруження серед студентів. Зазначається, що у Москоу не було зафіксовано жодного вбивства за останнє десятиліття.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у Польщі українець порізав ножем колишню співмешканку. Внаслідок події жінка отримала глибокі поранення та була відправлена каретою швидкої допомоги до лікувального закладу в Познані.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини