Головна Новини Суспільство події У США помер зірка «Чорної пантери» Чедвік Боузман
commentss НОВИНИ Всі новини

У США помер зірка «Чорної пантери» Чедвік Боузман

Чедвік Боузман помер у себе вдома, в колі сім'ї

29 серпня 2020, 08:42 comments1375
Поділіться публікацією:

Актор Чедвік Боузман помер 29 серпня, перебуваючи у себе вдома. Йому було 43 роки. У заяві, опублікованій в Twitter актора, йдеться, що він з 2016 року боровся з раком товстої кишки. Про це повідомляє CNN.

У США помер зірка «Чорної пантери» Чедвік Боузман

Чедвік Боузман народився у США, у Південній Кароліні. Про його смерть також повідомили на офіційній сторінці університету, випускником якого був актор — Говардського університету у Вашингтоні.

Однією з найбільш відомих ролей актора стала роль Т'Чалли/ Чорної пантери кінематографічного всесвіту Marvel. У 2016 році він зіграв цю роль у фільмі "Капітан Америка: Громадянська війна". Потім цей персонаж став основним у фільмі "Чорна Пантера", який вийшов на екрани у 2018 році та побив рекорди касових зборів. Президент Marvel Studios раніше оголосив, що другий фільм саги "Чорна Пантера" дебютує в кінотеатрах у травні 2022 року.

Актор знімався і в інших фільмах, в тому числі грав Джеймса Брауна у фільмі "Джеймс Браун: Шлях вгору" і Тергуда Маршалла у фільмі "Маршалл".

Нагадаємо, помер відомий мультиплікатор, один з авторів улюбленого "Скубі-Ду". Джо Рубі було 87 років, він пішов з життя з природних причин, тому що протягом багатьох років мав проблеми зі здоров'ям



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини