Головна Новини Суспільство події У США через розлив пального загинули тисячі тварин: що спричинило екологічну катастрофу
commentss НОВИНИ Всі новини

У США через розлив пального загинули тисячі тварин: що спричинило екологічну катастрофу

Поблизу Нового Орлеана загинули тисячі тварин через несправності трубопроводу

14 січня 2022, 13:00
Поділіться публікацією:

Тисячі тварин загинули після того, як понад 300 тисяч галонів дизельного пального вилилося на прибережну водно-болотну зону поблизу Нового Орлеана, штат Луїзіана. Про це повідомляє Insider.

У США через розлив пального загинули тисячі тварин: що спричинило екологічну катастрофу

Робота з очищення місця, де вилилося понад 300 тисяч галонів дизельного пального - Insider

Пальне вилилося з 42-річного трубопроводу, який експлуатує Collins Pipeline поблизу парафії Сен-Бернар. Його виявили 27 грудня згідно з документами Управління з безпеки трубопроводів і небезпечних матеріалів, які переглянуло Associated Press. Наразі тривають очищення після того, як пальне вилилося у ставки, завдавши шкоди диким тваринам і забруднивши ґрунт.

За даними AP, перевірка трубопроводу у жовтні 2020 року виявила надмірну корозію на тому ж місці, де стався розлив. Федеральні записи показали, що ремонт було відкладено після того, як інша оцінка визначила, що пошкодження було не досить великим, щоб вимагати негайного ремонту відповідно до федерального законодавства, повідомляє видання.

Офіційні особи Департаменту дикої природи та рибальства Луїзіани заявили, що на місці розливу було знайдено більше 2240 риб. Ще 104 тварини, в тому числі 32 птахів, 39 змій і 16 черепах, також були знайдені мертвими.

Щонайменше 72 алігатори постраждали від розливу, і їх лікують у місці тимчасової реабілітації. Ще 20 змій і 12 черепах також були відловлені для реабілітації.

Collins Pipeline, дочірня компанія PBF Energy, не відразу відповіла на запит Insider про коментар. 

Віце-президент PBF Майкл Карлович повідомив AP, що компанія витратила 500 тисяч доларів на ремонт лінії та що операції відновилися. За його словами, зараз проводиться екологічна експертиза.

Причина розливу поки не підтверджена, але чиновник з Управління безпеки трубопроводів і небезпечних матеріалів сказав, що причиною, ймовірно, є "локалізована корозія", повідомляє AP.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Кривому Розі на металургійному комбінаті прорвало дамбу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини