Головна Новини Суспільство події У Скадовськ заїхала колона російських військових: окупанти розмістились в дитячому таборі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Скадовськ заїхала колона російських військових: окупанти розмістились в дитячому таборі

Окупанти заходили до міськради, але працівників там не було

13 березня 2022, 22:50
Поділіться публікацією:

До міста Скадовськ Херсонського регіону  заїхала військова колона  техніки окупантів. Вони почали  розміщатися на території одного  з дитячих таборів. Про це інформує в мережі Скадовський міський голова Олександр Яковлєв.

У Скадовськ заїхала колона російських військових: окупанти розмістились в дитячому таборі

Окупанти розмістилися у дитячому таборі (фото з відкритих джерел)

Як зазначив Яковлєв, нападники чималою колоною зайшли  на територію  міста післяобідньої пори.

Також мер міста стверджує, що колона російських агресорів  складається приблизно з  30 одиниць техніки. Він каже,  що російські військові  залишаться в їх місті  на ніч.

Посадовець підсумував, що загарбники розмістились в корпусах  дитячого відпочинкового табору на околиці  міста.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Херсоні окупанти відкрили вогонь за пожежниками Під час ліквідації загоряння у будівлі ТРЦ "Фабрика" (Херсон) у пожежників почали стріляти окупанти. Ворожий БТР почав стріляти по автоцистерні рятувальників. Шість рятувальників, які перебували в пожежній машині, були змушені залишити атаковане авто і знайшли укриття майже за кілометр від місця атаки в лікарні. На щастя, ніхто з хлопців не постраждав, а ворогам втрачати нічого.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Херсоні російський агресор бере у полон цивільних. У Херсоні російські окупанти беруть у полон мирних жителів. Таку заяву зробив голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута на своєму каналі у Telegram. Геннадій Лагута закликає людей залишатися вдома.  Згідно з опублікованою інформацією станом на 8:30 у Херсоні, зокрема в Шуменському мікрорайоні, зранку з'явилося чимало окупантів. Повідомляється, що вони наразі просто ходять по вулицям і нікого не чіпають.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини