Головна Новини Суспільство події У Швейцарії з дна озера вкрали елітний алкоголь: як таке можливо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швейцарії з дна озера вкрали елітний алкоголь: як таке можливо

За словами представників компанії, крадіжку скоїли справжні професіонали, які використовували дороге обладнання та мали спецпідготовку.

20 грудня 2022, 04:30 comments1060
Поділіться публікацією:

Незвичайний злочин було скоєно днями у Швейцарії. Так, невідомі зловмисники викрали з дна Боденського озера залізну кулю, яка була наповнена 230 літрами джину.

У Швейцарії з дна озера вкрали елітний алкоголь: як таке можливо

Алкоголь/ Фото з відкритих джерел

Як виявилося, місцева компанія Ginial вже протягом трьох років опускає на дно місцевого озера 800-кілограмову залізну кулю, вмонтовану в бетонну "підставку". У ємність наливають елітний джин, який наполягає на дні озера рівно 100 днів. За словами власників компанії, таким чином алкогольний напій "набуває особливого, оригінального смаку і аромату".

Через сто днів водолази піднімають кулю на поверхню. Потім джин розливають по пляшках та реалізують. Про це повідомляє видання Switzerland Times .

Цього року, на превеликий подив, водолази не змогли виявити на дні озера кулю — її не було за вказаними координатами, а також поблизу. Фахівці обстежили більшу частину дна озера, але кулю із джином так і не знайшли.

Як виявилося, незвичайну ємність із джином вкрали з глибини 23 метрів. Особи викрадачів, а також обставини події встановлюються.

За словами представника компанії Ginial, крадіжку скоїли справжні професіонали, які використовували дороге обладнання та мали спецпідготовку.

Зазначається, що всі 395 пляшок джину, які мали бути розлиті з кулі, вже були заздалегідь продані. Яких збитків від крадіжки зазнала компанія — не повідомляється.

Раніше "Коментарі" писали про те, як очистити легені від нікотину: фахівці поділилися дієвими порадами. Для покращення самопочуття недостатньо буде просто кинути палити. Вам необхідно самостійно допомогти своєму організму відновитись.

Читайте також: Тотальна заборона куріння: перша у світі країна запровадила жорсткий закон. У зв'язку з проблемою впливу нікотину на організм людини багато країн світу прагнуть впроваджувати жорсткі закони, які скорочували б відсоток курців серед населення.


У Швейцарії з дна озера вкрали елітний алкоголь: як таке можливо - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини