Головна Новини Суспільство події У школі Одеси дитина померла, спустившись до укриття
commentss НОВИНИ Всі новини

У школі Одеси дитина померла, спустившись до укриття

Одеські поліцейські розслідують обставини смерті 13-річної дівчинки

сьогодні, 11:34
Поділіться публікацією:

Про трагічну подію, яка сталася вчора, 21 жовтня, вдень в одному з навчальних закладів у Приморському районі міста, правоохоронці дізналися від медиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Одеського районного управління поліції № 1.

У школі Одеси дитина померла, спустившись до укриття

Ілюстративне фото

Зі слів вчителів, під час сигналу "Повітряна тривога", коли учні та педагоги спускалися в укриття, школярці стало зле. Вони викликали "швидку" та почали надавати дитині першу долікарську допомогу. Згодом медики, які прибули на виклик, почали реанімаційні заходи, але, на жаль, дівчинка померла.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з попередньою приміткою "природня смерть". Тіло дитини направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

17-річний хлопець бив дівчину цеглою по голові, ґвалтував, душив та підпалив: що з дитиною

Дівчина відмовила хлопцю в інтимній близькості, через що мало не загинула. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

17-річний першокурсник коледжу та 15-річна дівчина у спільній компанії святкували день народження у сусідньому селі на Харківщині, випивали. Далі вони пішли пішки і біля свого будинку парубок попросив допомогти йому відчинити двері, заманив дівчину додому та почав чіплятися.

Дівчинка відмовила йому, вирвалася та побігла на вулицю. Саме там і отримала свої перші удари – шість разів цеглиною по голові. Вона втратила свідомість, а він потяг її з подвір’я на город.

Хлопцеві вже повідомили про підозру, він затриманий.

"Йому загрожує довічне ув'язнення — інкримінуємо вбивство, поєднане із зґвалтуванням. Завтра суд обиратиме йому запобіжний захід, клопочемо про тримання під вартою без застави", – додав слідчий.

Що саме він вчинив проти дівчинки – читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини