Головна Новини Суспільство події У Росії тіктокер загинув під час зйомки відео
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії тіктокер загинув під час зйомки відео

У Telegram-каналі повідомили про те, як росіянин знімав відео для TikTok і загинув

27 квітня 2021, 20:35 comments1365
Поділіться публікацією:

У Telegram-каналі Mash пишуть, що в Росії загинув тіктокер із Балашихи, знімаючи відео. Про це повідомляється сьогодні, 27 квітня.

У Росії тіктокер загинув під час зйомки відео

TikTok. Фото з відкритих джерел

За даними каналу, усе сталося під час небезпечної зйомки.

"Задумка — півтораметровий постамент із рулонів туалетного паперу, на який забирається 23-річний Степан Морков. Його друг — 24-річний Олександр Іванов — на ВАЗ-2114 проїжджає крізь цю гору, Степан спокійно приземляється на землю — усі ставлять лайки", — йдеться у повідомленні.

Але все пішло не так, пишуть в Telegram. Як розповідає хід подій Mash, хлопець зачепився за дах машини, кілька разів перекрутився в повітрі і вдарився головою об асфальт. Повідомляється, що від отриманих травм він помер на місці.

Поліція вже почала перевірку, зазначається в публікації.

Нагадаємо, у ліцеї в Боярці школярки наїлися таблеток, можливо, через відео в TikTok, після чого одна з дівчаток померла. Подібне повторили і школярки в Умані. Новий небезпечний челлендж із занепокоєнням обговорює мережа, а батьки — бояться за своїх дітей.

"Коментарі" запитали психологів, як батьки можуть запобігти подібним трагедіям і як убезпечити підлітка від участі в небезпечних іграх, пропонованих у соціальних мережах.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, в соцмережі TikTok знайшли чоловіка, який дуже схожий на Гаррі Поттера — знаменитого чарівника з однойменної кіносаги.

25-річний блогер і косплеєр Фелікс Лало із Франції став дуже популярним завдяки своїй неймовірній подібності з Гаррі Поттером — юним чарівником із Хогвартса, який полонив серця мільйонів глядачів. Чоловік називає себе неофіційними двійником Деніела Редкліфа, який виконав роль культового персонажа з книг Джоан Роулінг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

den

27 квітня 2021, 22:03

Скоро лето - приведи свое тело в порядок! Подкачаться и похудеть теперь возможно без диет и спорта, притом быстро и недорого. Реально рабочая штука и подходит даже самим ленивым, вот почитай мой опыт --- http://bit.do/lblog

алекс

27 квітня 2021, 20:36

ЭТО НАЗЫВАЕТСЯ ДАРВИНИЗМ...


Новини