Головна Новини Суспільство події У Росії пацієнта везли в ковші трактора до "швидкої, що застрягла в снігу на дорозі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пацієнта везли в ковші трактора до "швидкої, що застрягла в снігу на дорозі (ВІДЕО)

Прокуратура почала перевірку за даним фактом

14 лютого 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

На території Тверської області Росії стався обурливий інцидент. Лежачу людину, що потребувала допомоги медиків, доставили до машини швидкої в ковші трактора, бо дорога була заметена снігом і її ніхто не розчистив. Про це інформують в Telegram-каналі працівники прокуратури Тверської області.

У Росії пацієнта везли в ковші трактора до "швидкої, що застрягла в снігу  на дорозі (ВІДЕО)

Пацієнта везли в ковші трактора через засніжену дорогу (фото з відкритих джерел)

 Ця ситуація мала місце ще в кінці січня цього року в одному з районів Тверського регіону РФ. До пацієнта, який був прикутий до ліжка, викликали медиків, але машина швидкої не змогла туди дістатись з тої причини, що дорогу ніхто не розчистив від  снігу. Лікарі змушені були пішки йти до цього пацієнта.

 Щоб привезти до машини хвору людину, яка не могла піднятись, підмоги попросили в одного з фермерів. Пацієнт був розміщений в ковші трактора, поруч з ним були лікарі і таким чином всіх доставили  по бездоріжжю до карети швидкої допомоги.

 Відеоролик  цієї пригоди був виставлений  в мережі, де його побачили російські  правоохоронці. Прокурори Тверської прокуратури розпочали перевірку оприлюдненого факту.

 За оприлюдненою наглядовою установою Росії інформацією, міжрайонний Бежецький прокурор організував перевірку повідомлення, що з’явилось в місцевих ЗМІ, де сказано, що машина швидкої  не змогла доїхати в один з населених пунктів  Бежецького району. Бо дороги були нечищеними. Аби врятувати хворого, його доставляли до машини, використовуючи ківш трактора.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії мешканці будинку за прибирання закидали яйцями двірникаНеприємний інцидент стався в російському Санкт-Петербурзі. Обурені мешканці однієї з тамтешніх багатоповерхівок  через погане, на їх думку, прибирання навколишньої території почали кидати в двірничку яйцями та поливали холодною водою. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини