Головна Новини Суспільство події У Рівному турок до смерті забив жінку: подробиці трагедії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному турок до смерті забив жінку: подробиці трагедії

За словами іноземця, вбивати кохану він не хотів

11 листопада 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

Рівненська міська судова установа обрала 48-річному  іноземцю з Туреччини, який обвинувачується в умисному вбивстві жительки міста Рівне,  запобіжний захід. Його відправили в СІЗО терміном на 60 діб без права застави. Про це інформує відділ комунікацій Рівненської обласної прокуратури.

У Рівному турок до смерті забив жінку: подробиці трагедії

Чоловік заявив, що вбивати кохану не хотів (фото із відкритих джерел)

 За оприлюдненою інформацією, 2 листопада в одному  із найманих помешкань міста  його власниця знайшла  мертвою 38-річну городянку. Поліціянти вияснили, що це помешкання  покійна знімала для свого знайомого – іноземця з Туреччини, якому ще й допомагала  в побутових клопотах і який пропав після  трагедії.

 Поліціянти оголосили його в державний розшук.  Через кілька днів оперативники прослідкували маршрут пересування іноземця  та вияснили, що він знову  повернувся до міста. Його затримали в районі залізничного вокзалу 10 листопада.

 Як пояснив обвинувачений, він не мав наміру вбити свою кохану жінку. Посварився з нею, бо ревнував і наніс їй тілесні ушкодження. Тепер  він буде перебувати в колонії чималий термін покарання, від 7 до 15 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області жінка встромила ніж в серце чоловіка.На Рівненщині  в одному з населених пунктів знайдено мертвим 58-річного селянина. Він помер від ножового поранення. В цьому важкому злочині підозрюють його значно молодшу знайому, з якою він проживав. За оприлюдненим повідомленням, банальна сімейна сварка закінчилась бідою. 45-річна співмешканка  вразила чоловіка ножем в груди.  Причина смерті, як засвідчили лікарі – проникаюче ножове колото-різане враження грудної клітки з ушкодженням серця. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

вася

13 січня 2022, 20:38

это вам не наши подкаблучники!


Новини