Головна Новини Суспільство події У Рівному суд не покарав п'яного водія, який 3 роки тому збив дівчину та скалічив хлопця
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному суд не покарав п'яного водія, який 3 роки тому збив дівчину та скалічив хлопця

П'яний підприємець на мікроавтобусі збив двох підлітків ще у 2018-му

16 грудня 2021, 23:26
Поділіться публікацією:

В місті  Рівне судова установа вже четвертий рік  не може обрати міру покарання водію-випивосі, який своїм авто збив двох 16-річних школярів.  Про це повідомляє Оbozrevatel.

У Рівному суд не покарав п'яного водія, який 3 роки тому збив дівчину та скалічив хлопця

Кермувальник на смерть збив дівчину (фото з відкритих джерел)

День 2 листопада 2018 року став фатальним для двох 16-річних школярів, які тихою вулицею вертали додому після занять з репетиторами. На хлопця та дівчину зробив наїзд нетверезий кермувальник  Василь Самчук своїм мікроавтобусом. Діана Петрук відразу загинула, її одноліток Владислав Тарар  2 місяці був у комі і ще й зараз не зміг поправити здоров’я після отриманих ушкоджень.

Кермувальник, завдавши дітям біди і смерті, хотів втекти з місця аварії і наїхав на школяра вдруге. Він так перебрав алкоголю, що заснув в авто поліції. Вміст алкоголю в його крові перевищував норми в 14 разів.

Підозрюваному світить чимале тюремне ув’язнення:  від 3 до 8 років позбавлення волі. Вже третій рік він перебуває в слідчому ізоляторі, бо судовий розгляд цього криміналу затягнувся на більш як три роки.

За словами батька загиблої, підозрюваний йде на все, аби не потрапити до колонії, бо в СІЗО йому комфортно в окремій камері, дружина відвідує, є телевізор.

Він зазначив, що адвокати горе-кермувальника спочатку шантажували батьків, тепер заважають роботі суду, завалюючи суддю клопотаннями, щоб затягнути строки розгляду справи.

Для батьків потерпілих головне – дочекатись справедливого покарання: "Мою дитину ми вже не повернемо, друга дитина сильно постраждала. Тепер головне — справедливе рішення суду", каже батько загиблої Діани.

Владислав Тарар до трагічного дня займався кікбоксингом і навіть отримав  золоту медаль на Чемпіонаті України з К1.

 Нетверезий кермувальник  переїхав мрії талановитого підлітка, від численних ушкоджень, хлопець ще не може оговтатись. В нього було пошкоджено стовбур головного мозку. Владислав мав травми головного мозку, переломи черепа, пошкоджений таз, важкі забої легень, тривалий час лікувався за кордоном.

Батьки радіють, що в нього відновилася пам’ять: Влад згадав однокласників, свій номер телефону. Він уже почав їсти самостійно, а не з трубки.  Рідні вірять, що за кілька років їх син  зможе  радикально поправитись і роблять для цього все можливе.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівному чоловік роздягнувся перед патрульними під час ДТП.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: incident.obozrevatel.com/ukr/crime/divchinka-zaginula-a-hlopchik-boretsya-za-normalne-zhittya-sud-niyak-ne-mozhe-vinesti-virok-vinuvattsyu-pyanoi-dtp-u-rivnomu.htm
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини