Головна Новини Суспільство події У Рівному чоловік роздягнувся перед патрульними
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному чоловік роздягнувся перед патрульними

Нетверезий водій скоїв ДТП на перетині доріг

16 вересня 2021, 19:25
Поділіться публікацією:

У Рівному молодий чоловік зранку отримав адмінпротокол за вчинення домашнього насильства, а пізніше був арештований за ДТП. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

У Рівному чоловік роздягнувся перед патрульними

Чоловіка помістили в ізолятор, фото Нацполіції

Городянин на перетині вулиць Павлюченка — Чехова за кермом авто марки "Volkswagen Passat B7" зіткнувся із авто марки "Renault Kangoo". Патрульні, що прибули на місце події з'ясували, що винуватцем ДТП є 32-річний водій "Volkswagen". Чоловік не пропустив інше авто, коли повертав ліворуч.

Внаслідок зіткнення в одному із автомобілів трапилося загоряння електропроводки. Вогнеборці за допомогою вогнегасників ліквідували загоряння.

На місце події патрульні викликали "швидку", бо водій "Renault" отримав травми. Медики виявили у нього симптоми закритої черепно-мозкової травми, а також перелом руки. Потерпілого госпіталізували до лікарні.


У Рівному чоловік роздягнувся перед патрульними - фото 2
У Рівному чоловік роздягнувся перед патрульними - фото 3
У Рівному чоловік роздягнувся перед патрульними - фото 4
У Рівному чоловік роздягнувся перед патрульними - фото 5
У Рівному чоловік роздягнувся перед патрульними - фото 6


Винуватець аварії вибіг із авто та хотів накивати п'ятами з місця ДТП. Однак його зупинили патрульні. Рівнянин почав кричати, кидатися речами та повністю роздягнувся.

Патрульні запропонували йому пройти огляд на стан сп'яніння, але той відмовився. Потім чоловіка повезли до лікарні, але й там затриманий не дозволив взяти в нього аналізи.

За зовнішніми ознаками лікар-нарколог повідомив, що затриманий може перебувати під дією наркотиків.

Салон автомобіля "Volkswagen" дружина затриманого не дозволила оглядати. За інформацією патрульних в салоні знаходився предмет, схожий на пістолет та засоби для вживання наркотиків.

Автівку відвезли на штрафмайданчик. Суд має ухвалити рішення про санкціонований обшук авто затриманого водія. Дані внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Водієві повідомлено про підозру

Як повідомляв портал "Коментарі", американські копи розстріляли чоловіка посеред дороги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини