Головна Новини Суспільство події У Рівненскій області скульптор зарізав жінку та намагався вбити товариша тесаком
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненскій області скульптор зарізав жінку та намагався вбити товариша тесаком

Його засудили до 15 років в’язниці

25 листопада 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

В Рівненській області  15 років тюремного ув’язнення отримав 54-річний скульптор з міста Острог за вбивство дружини та намір вбити свого друга. Про це інформує відділ комунікацій Рівненської обласної прокуратури.

  У Рівненскій області скульптор зарізав жінку та намагався вбити товариша тесаком

Скульптор потрапив за ґрати (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою на сайті інформацією, вбивство сталось в січні минулого року в приміщенні, де він займався своєю  роботою. Через побутові суперечки виникла сварка. Розлючений скульптор  в той час схопив кухонного ножа і встромив його жінці в груди. Повідомляти про вбивство, що вчинив містянин не став. Навпаки, вирішив приховати свій злий вчинок. Тіло дружини він закопав в ямі, тут же, в приміщенні де займався скульптурою. Зверху присипав попелом.

 В тому ж робочому приміщенні, рівненчанин за місяць після вбивства випивав зі своїм другом. Коли 30-річний знайомий запитав його, що це в нього тут за специфічний запах, то  замість відповіді получив три удари в голову, які скульптор здійснив ножем-тесаком. Знайомому вдалось піднятись і вибігти з останніх сил з будинку. І саме так врятувати своє життя, бо далі з ним обвинувачений розправився так само, як і з дружиною.

 Після цього інциденту поліціянти оглянули майстерню цього жителя Острога і в насосній ямі знайшли труп жінки, яка в цей час перебувала в розшуку.

 Як зазначили працівники Рівненської наглядової установи, зловмисник до останнього заперечував злочини, в яких його обвинувачували. Але його винуватість працівники обласної прокуратури  довели в засіданні повністю.  І вимагали для нього найбільшого строку перебування за гратами. Судова установа підтримала це рішення і призначила рівненчанину 15 років перебування в колонії

 Разом з тим, обвинувачений, поки вирок не набрав законної сили, може оскаржити його в апеляційній судовій установі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області жінка встромила ніж в серце чоловіка.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини