Головна Новини Суспільство події У Рівненській області депутат сільради задекларував акції Tesla та біткоїнів на $8 мільйонів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області депутат сільради задекларував акції Tesla та біткоїнів на $8 мільйонів

У депутата мільйони гривень готівкою та на рахунку у банку

9 листопада 2021, 22:50 comments1009
Поділіться публікацією:

Обранець  Вирівської сільської громади, що на Рівненщині Володимир Пачесний  в своїй декларації вказав 500 акцій корпорації Tesla та 124 біткоїни. Сьогодні їх номінальна  вартість оцінюється у майже 8 мільйонів доларів. Про це інформує сайт НАЗК, оприлюднивши електронну декларацію рівненського сільського депутата.

У Рівненській області депутат сільради задекларував акції Tesla та біткоїнів на $8 мільйонів

Депутат задекларував 124 біткоїни (фото з відкритих джерел)

До речі, все це житель області  чесно вніс до електронних документів ще влітку. Вказавши, що має родину та є батьком двох донечок.

Жінка обранця  Ірина Сергейчук є власницею особняку на 300 кв.  м, двох земельних участків, має шубку з соболя та ще задекларувала три хутряних вироби з норки. Також на неї записано дві іномарки LEXUS 2010-го та 2013-го років випуску.

 В самого обранця сільської громади з найціннішого — недешеві наручні годинники IWC, що вартує 560 тисяч гривень та PATEK PHILIPPE  - 1,4 мільйона гривень.

 Ще рівненчанин зібрав антикварну колекцію радянських виробів, її вартість 100 тисяч гривень.

 Щодо готівки, то в господаря є 9,3 мільйона гривень та 77 тисяч зелених готівкою,  Ще в банку  на власних рахунках — 1,4 мільйона гривень та 13,4 тисячі доларів.  

Як пишуть місцеві медіа, сільський депутат заробляє собі на хліб підприємництвом. Він здає в оренду водні транспортні засоби та здійснює іншу підприємницьку діяльність  в сфері інформатизації.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  задекларував Володимир Зеленський. У ній президент вказав кілька об'єктів нерухомості, а саме квартири в Києві, окупованому Криму, а також за кордоном. У своїй декларації Володимир Зеленський показав столичну квартиру у 270 квадратних метрів вартістю понад 19 мільйонів гривень, квартиру у Британії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини