Головна Новини Суспільство події У прокуратурі назвали причину смерті нардепа Полякова
commentss НОВИНИ Всі новини

У прокуратурі назвали причину смерті нардепа Полякова

Слідство ще чекає на результату інших судово-медичних експертиз

8 жовтня 2021, 10:45 comments2985
Поділіться публікацією:

Смерть народного депутата Антона Полякова настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Про це свідчить розтин, про який повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

У прокуратурі назвали причину смерті нардепа Полякова

Антон Поляков - фото з відкритих джерел

У відомстві зазначили, що слідство ще чекає результатів інших судово-медичних експертиз.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 8 жовтня, колишній представник президентської фракції "Слуга народу" Антон Поляков був знайдений без ознак життя. Трагічною звісткою поділився ексспікер парламенту Дмитро Разумков.

Ексголова Верховної Ради висловив сподівання, що правоохоронцям вдасться встановити істинну причину відходу в інший світ народного обранця. Як повідомляють в поліції, 8 жовтня надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова — народного депутата України. Попередньо співробітники правоохоронних органів встановили, що політику стало погано по дорозі в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Крім того, було відомо, що всі цінні речі загиблого на місці. Також видимих тілесних ушкоджень немає, на тілі слідів катувань також не виявлено.

Вперше про Антона Полякова стало відомо після позачергових парламентських виборів у 2019 році. Тоді нардепу-мажоритарнику від "Слуги народу", який представляє Чернігівщину, вдалося зайняти місце у Верховній Раді, сформувавши монобільшість. Але вже 15 листопада 2019 року "слуги народу" виключили Полякова з фракції — як говорили, через порушення домовленості про спільне голосування з чутливих питань і конфліктом з керівництвом фракції й тодішнім керівником Офісу президента Андрієм Богданом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

йа

10 жовтня 2021, 17:07

Ираида, да убили мрази

Ираида

9 жовтня 2021, 09:02

:))) А не молодой он для такой болезни?


Новини