Головна Новини Суспільство події У потязі Костянтинівка-Київ двоє бійців влаштували стрілянину: подробиці (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У потязі Костянтинівка-Київ двоє бійців влаштували стрілянину: подробиці (ОНОВЛЕНО)

За фактом події відкрито кримінальне провадження

6 квітня 2021, 11:44
Поділіться публікацією:

В одному з вагонів пасажирського поїзда №126, який прямував із Костянтинівки до Києва двоє військовослужбовців влаштували стрілянину з табельної зброї. На щастя, ніхто не постраждав, а порушників зняли з потяга, передає "Українська правда" з посиланням на повідомлення Укрзалізниці.

У потязі Костянтинівка-Київ двоє бійців влаштували стрілянину: подробиці (ОНОВЛЕНО)

У поїзді Київ-Костянтинівка двоє бійців влаштували стрілянину - фото з відкритих джерел

"Завдяки злагодженим діям залізничників та Національної поліції роззброєні двоє пасажирів поїзда №126 "Київ — Костянтинівка" — військовослужбовці, які відкрили стрілянину в вагоні", — сказано в повідомленні.

Відзначається, що дані пасажири мали дозвіл на носіння зброї. За попередніми даними, вона була табельною. Військовослужбовці були зняті з маршруту на станції Красноград, а потяг продовжив рух у напрямку Костянтинівки, проте з затримкою практично в шість годин. Поки не прибули співробітники правоохоронних органів, залізничники докладали максимум зусиль, щоб інші 11 пасажирів, що знаходилися у вагоні, не постраждали.

Пізніше в прес-службі поліції Харківської області розповіли, що повідомлення про те, що невідомі вчинили стрілянину в купе потягу сполученням "Костянтинівка-Київ" надійшло до Красноградського районного відділу поліції 6 квітня близько 02:00. Стало відомо, що двоє військових закрилися в купе потягу та стріляють з вогнепальної зброї. Місце події відразу заблокували, пасажирів евакуювали. Начальник харківської поліції Андрій Рубель прийняв рішення про залучення до операції спецпризначенців КОРД. Правопорушники забарикадувалися у купе та погрожували поліцейськім у разі штурму відкрити вогонь на ураження. 

В результаті чітких та злагоджених дій спецпризначенців зловмисників вдалося затримати протягом кількох хвилин. 

За даними джерела, за фактом події відкрито кримінальне провадження.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що в американському місті Бірмінгем (штат Алабама) в парку посварилися двоє чоловіків. В результаті з'ясування відносин сперечалися взялися за зброю. У цей момент в зоні відпочинку перебували кілька сотень людей, причому серед них сім'ї з дітьми, однак це не зупинило конфліктуючих чоловіків. В результаті перестрілки було вбито жінку, ще двоє людей госпіталізовані у важкому стані, ще один отримав травми, небезпечні для життя. Поліцейські почали операцію із затримання злочинців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини