Головна Новини Суспільство події У Полтавській області зниклу жінку знайшли мертвою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтавській області зниклу жінку знайшли мертвою (ФОТО)

36-річну жінку шукали протягом тижня

13 вересня 2021, 14:59 comments1573
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Полтавській області жінку, яку пропала безвісти, знайшли мертвою. Про це повідомляє видання суспільности.

У Полтавській області зниклу жінку знайшли мертвою (ФОТО)

У Полтавській області виявили труп жінки. Фото: Нацполиція

Як стало відомо, інцидент стався в селі Семьяновка. До правоохоронних органів надійшло повідомлення про зникнення 36-річної місцевої жительки.

Упродовж тижня жінку шукали в лісі і неподалік від річки Ворскла. Сьогодні, 13 вересня, її бездиханне тіло було виявлено водолазами у водоймі неподалік від магазину, де її бачили в останній раз

Співробітниками поліції було відкрито кримінальну справу за статтею "Умисне вбивство". Точну причину смерті жінки повинні встановити під час проведення судмедекспертизи.

У Полтавській області зниклу жінку знайшли мертвою (ФОТО) - фото 2

Фото: Суспільне Полтава.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Туреччині автобус з українськими туристами потрапив в серйозне ДТП. Згідно з попередніми даними, транспортний засіб з 41-туристом в салоні, виїхало на зустрічну смугу, де зіткнувся зі студентським шатлом, а після перевернулося. В результаті події загинув, як мінімум одна людина. Багато хто отримав травми різного ступеня тяжкості. Потерпілі були доставлені в медичні установи. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Франції вертоліт з рятувальниками зазнав аварії під час виконання операції. Гвинтокрила машина поспішала на допомогу чоловікові, який отримав травми в горах. Як розповідають очевидці, зробивши кілька кіл над місцем посадки, вертоліт почав різко втрачати висоту, а потім впав. Після падіння прогриміло кілька вибухів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини