Головна Новини Суспільство події У Полтаві пасажири побилися прямо у тролейбусі за сидяче місце (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтаві пасажири побилися прямо у тролейбусі за сидяче місце (ВІДЕО)

Городяни сварились і почали випихати один одного з салону тролейбуса

4 листопада 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Полтавщини в міському тролейбусі між двома пасажирами виникла бійка  за сидяче місце. Конфлікт виник, коли люди заходили до салону на одній з зупинок. Про це інформує Telegram-канал "V Poltave".

У Полтаві пасажири побилися прямо у тролейбусі за сидяче місце (ВІДЕО)

Двоє чоловіків побилися через місце в тролейбусі (фото з відкритих джерел)

Городяни сварились і почали випихати один одного з салону тролейбуса. Сильніший городянин випхав слабшого. Але той розгніваний повернувся знову, щоб наказати свого земляка. Присутні в салоні ледве втихомирили агресивних городян.

 Місто з 19 жовтня перебуває в "червоній" зоні спалаху. Тому  кількість пасажирів  в салоні громадського  транспорту  має  відповідати кількості місць для сидіння.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як у Полтаві заохочують громадян до вакцинаціїПолтавський футбольний клуб "Ворскла" подарував тисячу безплатних квитків на домашній матч для мешканців міста, які пройдуть вакцинацію від коронавірусу. Про це повідомляють у пресслужбі Полтавської обласної державної адміністрації. У п'ять полтавських центрів вакцинації привезли по 200 білетів для тих громадян, які першими отримають щеплення. Почали роздавати квитки на матч "Ворскли" з 10 серпня. Губернатор Полтавщини подякував керівникам клубу "Ворскла" за таку заохочувальну акцію для громадян, які прагнуть бути здоровими й захищеними. Тим, хто бажає отримати дозу вакцини від COVID-19 у центрах вакцинації, слід взяти з собою паспорт, ідентифікаційний код або декларацію з сімейним лікарем. Найближчий матч "Ворскли" із футбольним клубом "Верес" із Рівного запланований на 14 серпня. Матч відбудеться на стадіоні "Авангард". Втім, у полтавців є ще час, аби безплатно отримати квитки на матч.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/v_plt/5812
comments

Обговорення

Полтавчанка

5 листопада 2021, 10:42

До відома АВТОРА Полтава НЕ в червоній зоні станом на 05.11.2021 року !!!! Перед тим як "марать" статтю - перевіряйте елементарну інформацію!!!! ПОЗОР такому журналісту.


Новини