Головна Новини Суспільство події У поліції розповіли подробиці розстрілу водія на трасі "Київ - Харків" (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

У поліції розповіли подробиці розстрілу водія на трасі "Київ - Харків" (фото)

За даними ЗМІ, розстріляним виявився відомий у злочинному світі Олександр Мазур

30 липня 2020, 10:00 comments1032
Поділіться публікацією:

В середу 29 липня на автодорозі Київ — Харків виявлено автомобіль "Mercedes-Benz S-Class" з бездиханним тілом всередині. Про це повідомляє поліція області.

У поліції розповіли подробиці розстрілу водія на трасі "Київ - Харків" (фото)

Заступник начальника відділу комунікації поліції Полтавській області Роман Гришин заявив, що попередньо особа загиблого встановлена, однак не назвав імені.

"Близько 16-ї години на трасі "Київ-Харків" був знайдений автомобіль "Мерседес" з простріленими вікнами. У салоні автомобіля було виявлено тіло чоловіка. Попередньо його особу встановлено — це уродженець Донецької області, 1985 року народження", — повідомив Гришин.

У поліції додали, що зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею "Умисне вбивство".

У поліції розповіли подробиці розстрілу водія на трасі ”Київ - Харків” (фото) - фото 2

За даними ЗМІ, розстріляним виявився відомий у злочинному світі Олександр Мазур. Нібито з 2015 року Мазур під керівництвом горлівського "кримінального авторитета" контролював фермерські господарства в Полтавській, Кіровоградській, Чернігівській, Херсонській та Одеській областях.

Як раніше повідомляли "Коментарі", під Києвом розстріляли 44-річного підприємця — віцепрезидента боксерського клубу Ігоря Плекана. Він разом з сином прямував на дачу в Бориспільський район, але біля залізничного переїзду з кущів вибіг кілер і відкрив вогонь. Бувши важко пораненим, Плекан намагався вивезти сина: звернув у поле, проїхав близько 300 метрів і зателефонував дружині. Однак кілер наздогнав його і вбив.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини