Головна Новини Суспільство події У Покровську опалення не буде: що буде взимку у місті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Покровську опалення не буде: що буде взимку у місті

У місті проблеми з водою та газом через постійні обстріли

сьогодні, 13:43
Поділіться публікацією:

Централізованого опалення у Покровську Донецької області не буде цієї зими попри готовність котелень. Про це 18 жовтня в етері "Суспільне. Студія" повідомив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк, інформує портал "Коментарі".

У Покровську опалення не буде: що буде взимку у місті

Ілюстративне фото

"Великого опалювального сезону не буде, тому що немає води, часткового газопостачання, хоча котельні готові до роботи. Будуть відкриті декілька теплопунктів — "пунктів незламності"", – зазначив голова МВА.

За словами Сергія Добряка, місто можна поділити на дві частини — приватну забудову та багатоквартирний сектор. У багатоквартирній забудові опалення не буде, а у приватних будинках, за наявності газу, можна буде опалювати оселі, або вугіллям, дровами тощо.

"На 80 відсотків майже знищена критична інфраструктура. Місто без води, частково з електрикою — у десяти селах нема світла, у Родинському з 18 вересня нема світла, 40 відсотків міста Покровськ також без світла", — розказав Сергій Добряк.

У Покровську, як уточнив очільник МВА, працюють невеликі магазини, ринок, де люди зможуть придбати необхідне, працюють банкомати, Укрпошта. Є кілька лікарів.

Станом на 9 серпня у місті перебували 48 тисяч людей, 5900 дітей, станом на 18 жовтня менш як 12 тисяч людей, 64 дитини. Майже шість тисяч жителів — це ті, хто залучений у роботі критичної інфраструктури.

"Родини з дітьми точно виїдуть до кінця місяця, знають куди. Тобто зараз сама евакуація не така жвава, яка була до того, тиждень як вона спала. Були дні, коли у нас виїжджали по тисячі на день", — зазначив керівник Покровської громади.

Нині з міста людей евакуюють безоплатними автобусами до Павлограда Дніпропетровської області, звідки є можливість виїхати евакопотягами. За словами начальника МВА, жителів Покровська приймають у Хусті, Новомосковську, на Кіровоградщині, у Кропивницькому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини