Головна Новини Суспільство події У Північній Кореї батьків змушують перейменовувати дітей: список нових імен шокує
commentss НОВИНИ Всі новини

У Північній Кореї батьків змушують перейменовувати дітей: список нових імен шокує

Керівництво КНДР почало загрожувати штрафами тим батькам, які не хочуть називати своїх дітей патріотичними іменами.

6 грудня 2022, 00:15 comments4447
Поділіться публікацією:

У Північній Кореї, донедавна, великою популярністю користувалися ніжні імена, які легше вимовляються і перекладаються, як "улюблена", "рідна" або "суперкрасуня".

У Північній Кореї батьків змушують перейменовувати дітей: список нових імен шокує

Північна Корея/ Фото з відкритих джерел

Ця тенденція стурбувала місцевих чиновників і вони вирішили насильно повернути моду на патріотичні, ідеологічні та навіть мілітарні імена. Батькам наполегливо почали рекомендувати називати своїх дітей Чонг Іль (пістолет), Чунг Сім (вірність), Іль (бомба) або Уй Сонг (супутник).

Про це повідомляє ресурс Radio Free Asia.

Так, жителі Північної Кореї прагнули давати своїм дітям імена, які закінчуються на м'якіші голосні, що нагадує імена, які дають дітям у Південній Кореї. Раніше ж у КНДР поголовно дітей називали іменами, які закінчувалися твердими приголосними.

Останнім часом влада Північної Кореї рішуче почала припиняти цю тенденцію. У жителів Північної Кореї почали вимагати насильно "перейменовувати" своїх дітей, якщо їхні імена вважаються недостатньо "революційними".

З недавніх пір батьків починають лякати значними штрафами, якщо вони відмовляться офіційно змінювати своїм дітям імена на "ідеологічні".

"Люди з іменами без кінцевої твердої приголосної повинні до кінця цього року додати до свого імені політичний сенс, щоб відповідати революційним стандартам", заявили журналістам місцеві жителі.

Занадто м'які чи прості імена без політичного підтексту в обов'язковому порядку мають бути замінені, інакше уряд "готовий піти на радикальні заходи".

Жителям Північної Кореї, як варіант, пропонують називати своїх дітей Чонг Іль (пістолет), Чунг Сім (вірність), Уй Сонг (супутник) або Іль (бомба).

Раніше "Коментарі" писали про те , що Ілон Маск збирається чіпувати людей. Днями він приголомшив широку громадськість заявою про те, що його компанія Neuralink почне проводити випробування з чипування людей.

Читайте також : Жінці під час лікування зубів у легені потрапив бур: подробиці, що шокують. Постраждала вижила та була прооперована. Жінка подала до суду на клініку, звинувативши лікаря у недбалості, проте стоматолог не став визнавати свою провину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини