Головна Новини Суспільство події У небі над Житомирською областю збили 4 крилаті ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над Житомирською областю збили 4 крилаті ракети

Українські військовослужбовці знищили у небі над Житомирською областю кілька російських ракет

22 травня 2022, 20:35 comments1546
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 22 травня, Житомирська область опинилася під ворожими ударами. Сили ППО знищили в небі чотири крилаті ракети супротивника, але в місті Малин було зафіксовано "приліт". Про це на Facebook — сторінці повідомив підрозділ протиповітряної оборони повітряного командування "Центр".

У небі над Житомирською областю збили 4 крилаті ракети

Обстріли на Житомирщині / Фото: Повітряне командування "Центр"

Відомо, що три ракети росіян було ліквідовано авіацією й одна була збита підрозділом зенітних ракетних військ повітряного сполучення. За даними, Житомирська область атакована ворогом із південно-східного напрямку ракетами морського базування.

Як зазначається "Суспільне", одна ракета потрапила до міста Малин Житомирської області, внаслідок удару на місці події виникла пожежа, яку співробітники ДСНС гасили кілька годин.

Глава Житомирської ОВА Віктор Бунечно зазначив, що удар по місту був схожий на той, який ворог завдав 20 травня (росіяни пошкодили залізницю, — прим. авт.). За його словами, постраждали житлові будинки та є одна жертва.

Нагадаємо, що 12 квітня росіяни обстріляли Житомирську область балістичними ракетами. Внаслідок ворожого удару сталася пожежа в одній із військових частин. Ніхто з людей не постраждав.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на Житомирщині заарештовано чиновника оборонного підприємства, який збирав для агресорів секретну інформацію про українські бойові літаки та інфраструктуру українських повітряних сил.

Читайте також, що наприкінці березня на Житомирщині внаслідок ударів ворожої авіації пошкоджено будинки мирних жителів у Гладковицькій громаді. Малинська громада також зазнала артилерійських обстрілів окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини