Головна Новини Суспільство події У МВС відкриють дисциплінарне провадження щодо заступника міністра: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС відкриють дисциплінарне провадження щодо заступника міністра: яка причина

Заступник міністра Олександр Гогілашвілі буде тимчасово відсторонений

11 грудня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:

Заступника міністра внутрішніх справ тимчасово відсторонять від посади. Таке подання до Кабінету міністрів подав очільник відомства. Про це повідомляють у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ.

У МВС відкриють дисциплінарне провадження щодо заступника міністра: яка причина

Денис Монастирський, фото МВС

Як пояснив міністр Денис Монастирський, вже ініційовано питання щодо проведення дисциплінарного провадження. Розслідування проведуть стосовно ситуації на блок-посту на Донбасі, куди поїхав заступник міністра Олександр Гогілашвілі.

Повідомляється, що під час розслідування в рамках провадження будуть з'ясовані обставини розмови та тих подій, які відбулися на блок-посту. Для того, що прийняти рішення, спочатку керівництво Міністерства вивчить усі деталі інциденту.

“На період дисциплінарного провадження пропонуватиму уряду відсторонити заступника міністра внутрішніх справ України Олександра Гогілашвілі від займаної посади для чого підписав відповідне подання до Кабінету Міністрів України”, — пояснив Монастирський.

Як пише РБК-Україна, між особами, що їхали в автомобілі, та правоохоронцями на блок-посту відбулася суперечка, бо автівка не зупинилася для перевірки. Відеозапис, що був зроблений ввечері, поширився у мережі. Кого зафільмували на відео, будуть з'ясовувати правоохоронці під час розслідування дисциплінарного провадження.

Як повідомляв портал "Коментарі", міністру Монастирському порадили не поспішати з висновками про смерть мера Кривого Рогу і менше слухати політтехнологів. Смерть мера Кривого Рогу не може бути пов'язана з аудитом і ретельними перевірками, які направила центральна влада до Криворізької міськради.

Заступник міністра відреагував на заяву керівника МВС вибаченням у соціальній мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини