Головна Новини Суспільство події У Молдові помер депутат після укусу оси
commentss НОВИНИ Всі новини

У Молдові помер депутат після укусу оси

Народний депутат парламенту Молдови Юрій Песат помер від анафілактичного шоку після укусу оси.

5 серпня 2024, 13:47
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

51-річний депутат Юрій Песат помер після анафілактичного шоку, який був викликаний укусом оси. Народний депутат був представником партії президентки Молдови Маї Санду "Дія і солідарність" (PAS).

У Молдові помер депутат після укусу оси

Народний депутат парламенту Молдови Юрій Песат. Фото з відкритих джерел

Партія "Дія і солідарність" опублікувала допис у Facebook у якому повідомила про смерть заступника голови парламентської комісії з питань сільського господарства та харчової промисловості Юрія Песата. Молдовський депутат помер 5 серпня у віці 51 років, за кілька днів до свого Дня народження.

"З великою скорботою в серці повідомляємо про смерть нашого колеги Юрія Песата. Смерть сталася сьогодні вранці через анафілактичний шок, викликаний укусами оси. Юрій Песат був відданим, працьовитим та шанобливим колегою. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким у цей дуже важкий час", — йдеться в повідомленні.

Юрій Песат народився 9 серпня 1972 року. 2016 року він приєднався до партії "Дія і солідарність", а після парламентських виборів у 2021 році став депутатом парламенту Молдови. Раніше він два терміни обіймав посаду мера міста Бєлчани.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Італії дві ложки популярного десерту тирамісу вбили 20-річну дівчину. Вона мала алергію на молочні продукти, а виробники не вказали присутність цих продуктів на упаковці десерту. Як наслідок дівчина отримала анафілактичний шок та померла у лікарні пробувши 10 днів у комі.

Також "Коментарі" писали про трагічний випадок у Польщі, де українець помер від домашнього холодцю, який купив на місцевому ринку у пари поляків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини