Головна Новини Суспільство події У Мінську міліція відкрила вогонь по населенню: поранено двох журналістів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінську міліція відкрила вогонь по населенню: поранено двох журналістів

Під вечір понеділка міліція почала стріляти

10 серпня 2020, 21:28 comments1793
Поділіться публікацією:

На Кальварійській вулиці в Мінську міліція почала використовувати зброю, щоб розігнати акції протесту. Станом на 21.15, серед поранених — двоє журналістів, повідомляє видання "Наша Нива".

У Мінську міліція відкрила вогонь по населенню: поранено двох журналістів

За даними джерела, на вулиці Кальварійської у торгового центру "Корона" міліціонери стріляли по журналістах. Одна куля потрапила в коліно журналістці "Нашої Ниви" Наталії Лубенському, друга — зачепила одну з журналісток "TUT.by". Варто зазначити, що журналісти при цьому стояли окремою групою і лише знімали акції протестів. При цьому на них були спеціальні бейджики з написом "Преса".

Як пізніше прокоментували ситуацію чоловік Наталії Лубенському, дівчину поранили в коліно гумовою кулею, зараз вона їде в лікарню.

Як раніше повідомляли "Коментарі", спочатку трьома залпами вибухнула перша світлошумова граната. Міліція по всьому місту зупиняє водіїв, які в русі продовжують сигналити і привертати до себе увагу. За даними джерела, під час зіткнень з міліцією поранення отримала журналістка "Нашої Ниви" Наталія Лубневская. На даний момент люди ховаються від силовиком торговому центрі "Корона".

В іншій частині міста в районі Грушовки на кадрах видно, як десятки людей тікають від міліції. Зараз по всьому місту чутні постріли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини