Головна Новини Суспільство події У Миколаївській області локомотив потягу переїхав вантажівку: подробиці (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаївській області локомотив потягу переїхав вантажівку: подробиці (фото)

55-річний водій вантажівки від отриманих травм загинув

23 вересня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

На Миколаївщині, сьогодні, 23 вересня,  мала місце дорожня пригода, під час якої залізничний локомотив наїхав на велике вантажне авто "КрАЗ". Зіткнення відбулось на 24 км залізничної вітки "Нікель — Побузький — Болеславчик" на нерегульованому залізничному переїзді. Про це інформує пресслужба Нацполіції Миколаївщини.

У Миколаївській області локомотив потягу переїхав вантажівку: подробиці (фото)

В результаті загинув чоловік (фото ГУ Нацполіції в Миколаївській області)

Як зазначають поліціянти, водій вантажівки хотів швидко проскочити залізничний переїд, до якого вже домчав поїзд. Хвилина поспіху й спричинила смертельне зіткнення. Адже в аварії загинув 55-річний шофер "КрАза".

На місце смертельного зіткнення виїхали працівники поліції, які вивчають за яких обставин мала місце аварія.

Дані за цією дорожньою НП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 .ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого". Слідство продовжується.   

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що на Миколаївщині розбився вертоліт. Сьогодні, 17 липня, приблизно о 6 годині ранку на Миколаївщині розбився вертоліт. Аварія сталася поблизу села Зайве Миколаївського району. Вертоліт Мі-2 (Меридіан-Авіа-Агро) впав на землю і загорівся, в результаті чого пілот та його помічник  загинули. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Миколаївщині автобус врізався у вантажівку Миколаївській області на 296 кілометрі автодороги М-05 Київ-Одеса сталася ДТП. Пасажирський автобус Temsa Diamond сполученням Одеса-Київ зіткнувся з вантажівкою Volvo. В результаті постраждали 17 людей. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини