Головна Новини Суспільство події У Маріуполі чоловік захопив заручників у банку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі чоловік захопив заручників у банку

За даними слідства, зловмисник зайшов до відділення банку в Лівобережному районі Маріуполя з коробкою з проводами, в якій, за його словами, був вибуховий пристрій

10 грудня 2020, 18:37
Поділіться публікацією:

У Маріуполі чоловік зайшов в банк з коробкою з проводами і заявив усім, хто знаходиться в банку, що у нього в руках нібито бомба, і він підірве банк. Як повідомляє Національна поліція, чоловік закрив трьох співробітників в кімнаті банку і вимагав, щоб приїхали журналісти і поліція.

У Маріуполі чоловік захопив заручників у банку

ФОТО: З відкритих джерел

Як тільки приїхали на місце події поліція на чолі з начальником обласного главку Миколою Семенишину, рятувальники та інші служби, почалися переговори зі зловмисником.

Чоловік вів себе агресивно, і за інформацією правоохоронців, не хотів йти на співпрацю. На пропозицію обміняти двох жінок на співробітників поліції і корд, зловмисник відмовився. Одне з його умов було — зателефонувати в місто Торецькому, де він жив раніше. Після цього було вирішено затримувати зловмисника.

30-річний чоловік затримали і знешкодили співробітники поліції, заручниці звільнені. Ніж і підозрілу коробку, яка була схожа на бомбу, вилучили. У ній не виявили вибухонебезпечних предметів.

У Маріуполі чоловік захопив заручників у банку - фото 2

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Монреалі біля будівлі компанії Ubisoft, яка спеціалізується на комп'ютерному забезпеченні, проходить поліцейська спецоперація після повідомлень про захоплення заручників. За інформацією канадських ЗМІ, група невідомих проникла в будівлю офісу компанії, і насильно утримує кілька десятків людей . Відомо, що деяким співробітникам офісу вдалося втекти на дах і заблокувати вихід зовні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини