Головна Новини Суспільство події У Львові попрощалися із зятем Ірини Фаріон (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові попрощалися із зятем Ірини Фаріон (ФОТО)

Зять Ірини Фаріон Василь Особа загинув 6 жовтня

сьогодні, 17:21
Поділіться публікацією:

У Львові 12 жовтня попрощались із двома захисниками України, які загинули на фронті, — Василем Особою та Михайлом Єзерським. Один з них — зять відомої мовознавиці Ірини Фаріон. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію міського голови Львову Андрія Садового. 

У Львові попрощалися із зятем Ірини Фаріон (ФОТО)

Фото Львівського міського голови Андрія Садового

“Василь Особа (24.05.1989 – 06.10.2024) став на захист Батьківщини у лавах Національної гвардії України. Загинув в бою з окупантом. Залишилась дружина Софія, яка є працівницею міської ради, та двоє маленьких діток. Софія дуже важко переживала втрату мами, відомої мовознавиці Ірини Фаріон. В такий короткий період в сімʼю прийшла ще одна біда. Щирі співчуття!”, — написав Андрій Садовий. 

Михайло Єзерський (15.05.1978 – 06.10.2024) з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист України. Він боронив нашу землю в складі 67-ї окремої механізованої бригади, виконуючи завдання у Харківській та Донецькій областях. У Михайла залишилась дружина та син.

У Львові попрощалися із зятем Ірини Фаріон (ФОТО) - фото 2
У Львові попрощалися із зятем Ірини Фаріон (ФОТО) - фото 3
У Львові попрощалися із зятем Ірини Фаріон (ФОТО) - фото 4
У Львові попрощалися із зятем Ірини Фаріон (ФОТО) - фото 5
У Львові попрощалися із зятем Ірини Фаріон (ФОТО) - фото 6

Нагадаємо, що донька відомої громадської діячки Ірини Фаріон опублікувала лист, який її мама написала своєму зятю Василю Особі. Лист став своєрідним прощальним посланням, сповненим теплих слів та подяки. Про що говорила Ірина Фаріон у листі, читайте детальніше за посиланням

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що в Інтернеті з’явилася пропозиція з продажу автографа Ірини Фаріон. Пропозиція з’явилася на одному з сайтів, який позиціонує себе спеціалізованим майданчиком з продажу автографів відомих людей, оформлених як витвір мистецтва. Скільки коштує автограф, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини