Головна Новини Суспільство події У Львові після Великодня відкриють півсотні дитсадків: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові після Великодня відкриють півсотні дитсадків: подробиці

Відвідувати садочки зможуть діти, евакуйовані з інших областей України -Андрій Садовий

13 квітня 2022, 18:42
Поділіться публікацією:

У місті Львів  після Великодня планують знову відкрити  міські дитсадки . Це буде 26 квітня.Про це повідомив мер столиці Західної України Андрій Садовий в своєму Телеграм-каналі.

У Львові після Великодня відкриють півсотні дитсадків: подробиці

У Львові відновлюють роботу дитсадки (фото з відкритих джерел)

 "Плануємо, що після Великодня, з 26 квітня, у місті працюватимуть 50 чергових дошкільних навчальних закладів. Всі приміщення — з відповідно облаштованими укриттями", — повідомив хорошу новину львівський міський голова.

Андрій Садовий зазначив, що в місті  вже починають формувати групи по 12 дітей. Дотримуючись норм  безпеки, дошкільні заклади діятимуть в такому  співвідношенні: 1 вихователь на 2-3 дитини.

Саме так організоване  перебування в  дитсадках буде безпечне для дітей. Саме таку кількість малюків відповідальні вихователі матимуть  змогу швидко завести в облаштоване укриття.

 Львівський мер порадив батькам   за всіма подробицями  звертатись до найближчого до них дошкільного міського закладу.

"Він може не працювати, але інформацію про найближчий резервний садочок, до якого потрібно звернуться, вам обов’язково нададуть. Зі зрозумілих причин повного переліку закладів публічно надавати не будемо. Відвідувати чергові садки також зможуть діти, евакуйовані з інших областей України", — підсумував Львівський міський голова.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Втікаючи від війни: яка ситуація із забезпеченням переселенців в прикордонних областях. Громадяни з гарячих точок роз'їхалися Україною в різні області. Прикордонні Рівненщина та Житомирщина теж прихистили чимало переселенців.

За даними військової адміністрації, в Рівненській області на тривале проживання залишилися 42 890 переселенців, також до регіону евакуйовано понад 400 підопічних геріатричних пансіонатів, будинків-інтернатів для осіб з інвалідністю, психоневрологічних інтернатів з Київщини та Донеччини. Усіх забезпечено належними умовами проживання.  
 
 
 

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини