Головна Новини Суспільство події У Львові хлопець хотів накласти на себе руки у прямому ефірі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові хлопець хотів накласти на себе руки у прямому ефірі (ВІДЕО)

21-річний хлопець хотів скоїти суїцид у прямому ефірі у Львові

12 січня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

В столиці Західної України поліціянти порятували 21-річного львівського юнака, який мав намір вчинити самогубство. При цьому, покінчити з життям з допомогою суїциду він мав намір в прямому ефірі. Це НП сталося минулого вівторка, 11 січня, о 4 годині ранку. Про це інформує патрульна поліція Львівського регіону.

У Львові хлопець хотів накласти на себе руки у прямому ефірі (ВІДЕО)

Чоловіка врятували поліцейські (фото з відкритих джерел)

 Поліцейські повідомляють, що їм зробила дзвінок молода містянка і проінформувала, що один із її знайомих зараз в соціальних мережах здійснює пряму трансляцію. Вона насторожилась після його репліки, де він прощається з усіма знайомими і каже, що немає бажання жити.

 Молодий містянин не оприлюднив місця, де він перебував, але його товаришка скинула патрульним  скріншот цієї трансляції.

Заступник керівника роти одного з патрульних батальйонів Олександр Савицький та його колега  Віктор Жовтанецький на цьому скріншоті опізнали  міський парк, де міг бути юнак. Патрульні направились туди, але нікого не знайшли.

 Але львівські поліціянти не зупинили пошуків і ретельно оглянули сусідні райони. Вони знайшли 21-річного львів’янина на одній з міських вулиць.

 Юнак мав рану на руці, яку не хотів показувати поліціянтам. Тому вони викликали до нього лікарів.

Судячи з його розповіді, він мав проблеми і не міг їх вирішити сам. Тому поліціянти налагодились вчасно і врятували свого земляка від помилкового кроку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Індії підліток скоїв суїцид через програш в онлайн-грі. У штаті Мадхья-Прадеш в Індії 13-річний хлопчик наклав на себе руки після того, як програв велику суму в мобільній грі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини