Головна Новини Суспільство події У Львові дівчина відсвяткувала 18-річчя на меморіалі Небесної сотні з російської музикою і феєрверком (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові дівчина відсвяткувала 18-річчя на меморіалі Небесної сотні з російської музикою і феєрверком (ВІДЕО)

Відео зі святкування онинилося в соцмережі

4 липня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:








У Львові дівчина відсвяткувала 18-річчя на меморіалі Небесної сотні з російської музикою і феєрверком (ВІДЕО)

Меморіал Героїв Небесної сотні у Львові (фото з відкритих джерел)

Юна львів'янка вирішила креативно і з розмахом відсвяткувати своє 18-річчя. Дівчина з друзями влаштували вечірку прямо на меморіалі Героям Небесної сотні. Про це повідомляє "Varta1".

Своє "святкування" дівчина виклала в соціальних мережах, зокрема, опублікувала в Stories на своїй сторінці в Instagram. У мережі іменинниця стверджує, що є блогером.

На відео видно, що в такому "святкуванні" брали участь кілька інших дівчат. Вони робили фото на пам'ять прямо на меморіалі загиблим воїнам, танцювали під російську музику, розпиваючи алкогольні напої. День народження юної блогеркі завершився масштабним феєрверком біля кам'яних плит Героям України, які захищали суверенітет і незалежність нашої держави.

Після розголосу в інтернеті та місцевих ЗМІ блогерка видалила скандальне відео зі своєї сторінки, але воно вже встигло розлетітися в мережі. У коментарях багато хто обурюється через такий вчинок львів'янки.

Поки дівчина ніяк не прокоментувала свої дії.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Львові загинув 18-річний юнак, намагаючись зробити круте селфі. Заради яскравого знімка молодик заліз на вагон-цистерну, який був під напругою.

Львів'янин прогулювався разом із братом і другом поблизу залізничних колій і вирішив зробити селфі. Заради яскравого знімка він забрався на вагон-цистерну, який був під напругою. В результаті хлопця вдарило струмом і він помер до приїзду швидкої допомоги. У поліції кваліфікували подію як умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

геннадий

4 липня 2021, 21:07

ККК, ти чмо!

Ігор

4 липня 2021, 12:22

Такий він "патріотизм" у тоталітарно-корупційному паханаті Садового-Тягнибока та Медведчука-Дубневича.

ККК

4 липня 2021, 12:03

Небесная сотня))) Тупое название для горстки долбоебов из за которых сейчас вся страна в жопе, кроме ублюдков которые устроилт гос переворот!


Новини