Головна Новини Суспільство події У Львові чоловік підірвався на гранаті: у поліції повідомили деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові чоловік підірвався на гранаті: у поліції повідомили деталі

Після вибуху гранати на одній з вулиць Львова знайшли мертвого чоловіка, який загину від осколкових поранень.

10 липня 2024, 15:31
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

10 липня у Львові було виявлено тіло чоловіка, який підірвався на гранаті. Поліція встановила, що ним виявився 34-річний мешканець міста, який не вижив після інциденту з гранатою.

У Львові чоловік підірвався на гранаті: у поліції повідомили деталі

У Львові чоловік підірвався на гранаті. Фото з відкритих джерел

Вранці, 10 липня мешканці Львова на вулиці Пасічній почули вибух та викликали поліцію. Правоохоронці виявили тіло чоловіка, який підірвався на гранаті.

"Повідомлення про вибух, що стався неподалік одного з багатоквартирних будинків на вулиці Пасічній, надійшло у поліцію близько 06:30. На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, криміналісти, спеціалісти-вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівщини", — йдеться в заяві поліції.

Правоохоронці визначили, що загиблим виявився 34-річний місцевий мешканець, який отримав численні осколкові поранення від вибуху. За даними поліції чоловік загинув, ймовірно, від детонації гранати Ф-1.

За фактом інциденту поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК — умисне вбивство з позначкою про самогубство, а також за ч. 1 ст. 263 КК — незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Поліція займається розслідуванням та встановлює обставини інциденту та походження гранти у чоловіка. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на відомого блогера у Львові вчинили напад. Інцидент трапився на одній із центральних вулиць міста, де інфлюенсера атакували газовим балончиком

Також "Коментарі" писали про те, що чоловік в Одесі підірвався на гранаті у власному будинку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини