Головна Новини Суспільство події У Львові 23 лютого лунатимуть сирени: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові 23 лютого лунатимуть сирени: що відомо

Тренувальне оповіщення відбудеться орієнтовно о 11-12 годині дня

22 лютого 2022, 23:45 comments1001
Поділіться публікацією:

В місті Львів в середу, 23 лютого пролунають сирени. Вони будуть навчальними, тому городян інформують, щоб не лякались. Про це інформує патрульна поліція міста Львова.

У Львові 23 лютого лунатимуть сирени: що відомо

Навчальне оповіщення відбудеться об 11-12 годині (фото з відкритих джерел)

 Патрульні поліцейські столиці Західної України  зазначають, що разом з представниками  міської ради будуть проводити навчальне оповіщення, яке проходитиме  орієнтовно  передобідньої пори - об 11-12 год. 

Навчальне оповіщення поліціянти транслюватимуть  за допомогою гучномовців, пересуваючись службовими авто.

Воно звучатиме так: "Шановні львів'яни! Львівська міська рада проводить навчальне оповіщення. Зверніть увагу: якщо не працюватиме зв'язок, інтернет, телебачення і радіо, мешканців міста повідомлятимуть через гучномовці патрульної поліції, оперативних і комунальних служб. Дякуємо за увагу! Нагадаємо, це було навчальне оповіщення Львівської міської ради".

 Представники львівської патрульної поліції пояснюють, що такі тренування  необхідні, аби перевірити додаткову систему сповіщення мешканців міста до часу надзвичайних подій.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що США переносять посольство з Києва до ЛьвоваСполучені Штати переносять своє посольство в Україні зі столиці Києва до західного міста Львова, заявив у понеділок, 15 лютого, держсекретар Ентоні Блінкен, посилаючись на "різке прискорення нарощування російських сил". Цей крок зроблений після того, як американські офіційні особи попередили, що Москва продовжує накопичувати понад 100 000 військових біля кордону Росії з Україною та в сусідній Білорусі, і в будь-який момент може здійснити нищівний напад.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

той, що чує

23 лютого 2022, 00:11

створіть картинку для кремля на 23 февраля. ідіоти................


Новини