Головна Новини Суспільство події У Львівській області від дельта-штаму коронавируса помер 36-річний чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області від дельта-штаму коронавируса помер 36-річний чоловік

Померлий українець не була вакцинована, кажуть медики

21 серпня 2021, 23:53
Поділіться публікацією:

У Львівській області від дельта-штаму коронавируса помер 36-річний чоловік

Ілюстративне фото / biz.censor.net.ua

У Львівській області від дельта-штаму коронавірусу помер 36-річний громадянин України. Передбачається, що він не був вакцинована від коронавірусу, повідомила головний санітарний лікар Львівщини Наталія Іванченко у своєму Facebook.

"Дельта-штам коронавірусу забрав життя жителя Стрийського району Львівщини, якому було всього 36 років. Він був не вакцинована. За межі Львівщини не виїжджав. Дельта-штам був підтверджений референс-лабораторією Центру громадського здоров'я Мінздрава України" — написала вона.

За її інформацією, котра захворіла львів'янин був доставлений в лікарню в дуже важкому стані. Його відразу перемістили у відділення інтенсивної терапії, потім — в реанімацію. Однак його життя врятувати не вдалося, хоча він перебував на апараті ШВЛ 8 днів і весь цей час над ним працювали лікарі.

Іванченко додала, що у померлого виявили супутню патологію — цукровий діабет.

Нагадаємо, в Україні є регіон, в якому понад 80% пацієнтів підхопили саме дельта-штам. Детальніше про це — в публікації порталу "Коментарі".

У ВООЗ заявили, що дельта-штам коронавірусу вкрай небезпечний — він інфікував вже понад 130 держав, ставши особливо серйозною катастрофою в Індії. Світ може втратити свої антикоронавірусні досягнення через цей штам. Тим часом в Україні поки не будуть закривати кордони через нового штаму коронавірусу, хоча правила в'їзду вже посилені.

На сьогодні найефективнішим препаратом проти коронавірусної інфекції, зокрема, мутованого штаму "Дельта" є американська вакцина Moderna. Хоча та інші препарати більш-менш успішно можуть захистити від інфекції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини