Головна Новини Суспільство події У Львівській області судитимуть чоловіка за дитячу порнографію:
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області судитимуть чоловіка за дитячу порнографію:

Він завантажив на комп'ютер 150 відеофайлів

29 жовтня 2021, 22:45
Поділіться публікацією:

У Львівській області до судової відповідальності притягнуть місцевого мешканця, який в домашньому архіві зберігав майже пів сотні гігабайтів дитячого порно. Про це інформує Львівська обласна наглядова установа.

У Львівській області судитимуть чоловіка за дитячу порнографію:

Жителя Львівщини судитимуть за зберігання дитячого порно (фото з відкритих джерел)

 53-річний житель міста Стрий за допомогою сучасної телекомунікаційної системи мав доступ до обмежених каналів з дитячим порно. Це заборонене відео він зберігав вдома.

Працівники слідства, розслідуючи це кримінальне провадження, встановили, що цей городянин, за допомогою  власного персонального комп’ютера, який був підключений до мережі, завантажив для власного використання більше 150 відеофайлів, на яких були заборонені сцени дитячого порно. Загальний об’єм цього порнокіно з дітьми 42 гігабайти.

Працівники Стрийського місцевого наглядового відомства направили до місцевого суду обвинувачення щодо цього любителя заборонених суспільством та законом розваг.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що у Львівській області 25-річний хлопець до смерті забив ветерана АТО. На Львівщині  захмелілий молодик  під час бійки наніс важкі ушкодження 50-річному земляку, колишньому солдату, який  воював в  АТО. Військовослужбовець  пішов з життя наступного дня. Трагедія сталась в одному з населених пунктів Золочівщини.  Саме там під час  родинних урочистостей  посперечались 25-річний місцевий житель та вдвічі старший за нього військовослужбовець, 50-річний  учасник АТО. Після сварки виникла бійка. Молодий юнак сильно побив свого супротивника. Колишній військовослужбовець  на другий день пішов з життя від отриманих ушкоджень.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини