Головна Новини Суспільство події У Львівській області на дереві знайшли майже 80-річну міну (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області на дереві знайшли майже 80-річну міну (ФОТО)

Міну знайшли в селі Гримайлівка

30 грудня 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

В населеному пункті Гримайлівка, що у Львівському регіоні, виявили небезпечну вибухівку, яка залишилась, як нагадування від Другої світової війни. Мінометна міна висіла на гілці дерева. Про це інформує  відділ комунікацій Державної служби надзвичайних ситуацій країни.

 У Львівській області на дереві знайшли майже 80-річну міну (ФОТО)

У Львівській області на дереві знайшли міну (facebook.com/MNS.GOV.UA)

 В повідомленні зроблено наголос, що цю смертельну знахідку знайшов невідомий та підвісив на гілку дерева.

 Разом з тим, представники національної рятувальної служби наголошують, що виявлена таким чином вибухівка, могла стати небезпечною для львівських селян, адже була підвішена всього за кілька сотень метрів від найближчих сільських садиб.  Зараз вибухотехніками стару мінометну міну, якій майже вісім десятків років, знешкоджено.

 Національна пресслужба рятувальників зазначає, що така знахідка  виглядає дивовижною.  Викликає подив, що це смертоносне нагадування з часів війни, яка закінчилась майже 80 років тому, висіло на гілці дерева і ніхто його не бачив? Мінометну міну з турботою підвісив хтось з небайдужих мешканців, які, або так несерйозно жартують чи може думають, що ось так підвісити її на дереві, після того, як знайшли – це правильний вихід з ситуації. На щастя, все скінчилось добре.

 Національні рятувальники ще раз нагадують українцям, які можуть виявити небезпечні знахідки війни, повідомляти про це за номером 101.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львівській області в шахті стався обвал породиНа Львівщині,  в місті Соснівка неподалік Червонограда 17 грудня мав місце обвал породи  на шахті "Надія". З цієї причини  там загинув 35-річний шахтар.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

вася

31 грудня 2021, 00:00

видно что люди очень хотят иметь дело с нашими доблесными органами! потому и повесили на дерево!


Новини