Головна Новини Суспільство події У Львівській області чоловік вбив свою вагітну дружину: нові подробиці у справі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області чоловік вбив свою вагітну дружину: нові подробиці у справі

У 2018 році на Святвечір під час побутового конфлікту чоловік убив свою дружину

9 листопада 2021, 22:35 comments1013
Поділіться публікацією:

На Львівщині винесено вирок місцевому жителю, який обвинувачувався  за те, що позбавив життя свою вагітну дружину. Суд присудив йому 13 років тюремного ув’язнення. Про це інформує Львівська обласна прокуратура.

У Львівській області чоловік вбив свою вагітну дружину: нові подробиці у справі

Чоловік отримав 13 років позбавлення волі (фото з відкритих джерел)

 За оприлюдненою інформацією, закінчився судовий розгляд кримінальної справи щодо раніше засудженого 29-річного жителя Золочівщини, який умисно позбавив життя дружину, яка чекала на дитину.

Слідчі з'ясували, що в 2018 році  під час Святвечора в розпалі сімейної сварки, мешканець області, який перед цим вживав алкоголь, почав її бити, не розбираючи куди і в які частині тіла спрямовує удари. Та душив. Молода жінка померла ще до того, як приїхали лікарі.

Судова  установа підтримала  позицію працівників наглядового відомства, визнала підозрюваного винним та призначила сімейному дебоширу чималий термін покарання  — 13 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львівській області 25-річний хлопець до смерті забив ветерана АТОНа Львівщині  захмелілий молодик  під час бійки наніс важкі ушкодження 50-річному земляку, колишньому солдату, який  воював в  АТО. Військовослужбовець  пішов з життя наступного дня. Трагедія сталась в одному з населених пунктів Золочівщини.  Саме там під час  родинних урочистостей  посперечались 25-річний місцевий житель та вдвічі старший за нього військовослужбовець, 50-річний  учасник АТО. Після сварки виникла бійка. Молодий юнак сильно побив свого супротивника. Колишній військовослужбовець  на другий день пішов з життя від отриманих ушкоджень.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини