Головна Новини Суспільство події У Луганську пролунали вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Луганську пролунали вибухи

Газопровід "Дружба" розташований в районі селища Мала Воргунка в межах Луганська

19 лютого 2022, 01:22 comments1031
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Луганську ввечері п'ятниці, 18 лютого, пролунав сильний вибух. За попередньою інформацією, після вибуху спалахнув газопровід.

У Луганську пролунали вибухи

Донбас - фото з відкритих джерел


На російському пропагандистському Telegram-каналі "Репортер Руденко", що веде журналіст із Росії, сказано, що горить газопровід "Дружба". На місці інциденту працюють рятувальники, обставини з’ясовуються. Газопровід "Дружба" розташований в районі селища Мала Воргунка у межах Луганська.


Пізніше у мережі повідомили про ще один вибух. Цього разу за Каменобородським районом Луганська, на північний захід від міста.


Нагадаємо, ватажок так званої ДНР Денис Пушилін заявив про старт евакуації жителів підконтрольних ДНР територій - до Росії. Він також звинуватив президента України Зеленського нібито у підготовці атаки на непідконтрольний Донбас. Все відбувається на тлі різкого сплеску обстрілу. Чому саме зараз так загострилася ситуація? Як події можуть розвиватись далі? Із цими питаннями портал "Коментарі" звернувся до експертів. Цим загостренням РФ домагається, не виключено, втілення в життя тих прогнозів, про які ми чуємо від наших західних партнерів протягом півтора місяця.


А саме – початку повномасштабних військових дій Колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій, голова Луганської військово-цивільної адміністрації (2015-2016 роки), керівник та засновник волонтерської групи "Народний тил" Георгій Тука пояснює: "Все, що відбувається, , які розвиваються навколо відносин РФ-НАТО/США, РФ-Україна в останні два місяці. До подібної ескалації вели всі попередні кроки сторін. Щодня потроху наближали цю годину "Ч". Схоже, вона вже настає".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини