Головна Новини Суспільство події В Кропивницькому чоловік через глибоку яму на дорозі втратив око: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Кропивницькому чоловік через глибоку яму на дорозі втратив око: що відомо (ВІДЕО)

Чоловік в'їхав на авто в яму і отримав серйозні травми

6 серпня 2021, 19:10
Поділіться публікацією:








Чимала яма на трасі в Кропивницьому додала проблем зі здоров’ям жителю міста. На власному авто під час грози він влетів туди і залишився без ока  та двох зубів. Після  цього травмований городянин вирішив не миритись з прикрою ситуацією і для захисту своїх прав знайшов адвоката. Про це повідомляє  місцевий телеканал VITER TV.

В Кропивницькому чоловік через глибоку яму на дорозі втратив око: що відомо (ВІДЕО)

Біда сталася через яму на дорозі (фото з відкритих джерел)

Як розповів потерпілий Дмитро Гребенюк,  не так давно він повертався додому на авто. В дев’ятій вечора на вулиці Вокзальна водій не розгледів глибокої дорожньої вибоїни, тому й заскочив у неї.

"Був сильний дощ, і дорожнє покриття особливо не було видно. Я їхав повільно, кілометрів 20, максимум 30 на годину. І все-таки в'їхав у дуже глибоку яму", — згадував потерпілий.

В іномарці включилась подушка безпеки, проте осколками Дмитру  пошкодило око і два зуби.  Не рахуючи подряпин на обличчі.

Медики надали допомогу травмованому водієві. А от поліція, яка приїхала на виклик, некоректно склала протокол.  В цьому переконаний городянин, тому буде відстоювати свої інтереси в суді.

"Спрацювала подушка безпеки, і можливо неправильно, поки ще невідомо, чому так сталося. І викликали ще поліцію. А поліція неправильно все це трактувала, тобто не за тією статтею. Там мав бути ненадійний стан дорожнього покриття, а вони виписали, що я не переконався в безпеці. Є теж такий нюанс, ми це все будемо оскаржувати", — резюмував потерпілий водій.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Кропивницькому пара розбила лобове скло автобуса, коли кондуктор попросив надягти маски. Українці продовжують порушувати правила карантину, а деякі мешканці на обмеження реагують агресивно. Так, у Кропивницького жінка та чоловік на прохання кондуктора надягти маски та не порушувати карантин почали розбивати лобове скло автобуса.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини