Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі знайшли мертвим ще одного брата ексмера Павлова: нові подробиці смерті родини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі знайшли мертвим ще одного брата ексмера Павлова: нові подробиці смерті родини

Перед смертю чоловік не залишив передсмертну записку

10 листопада 2021, 19:20
Поділіться публікацією:

Один з близьких родичів покійного міського голови Кривого Рогу Борис Павлов  сьогодні, 10 листопада покінчив життя самогубством. Йому було майже 50 років. Тіло покійника знайшла громадська дружина Бориса Павлова у власному помешканні, яке знаходиться в Центрально-Міському районі міста. Про це інформує міський сайт  krivbass.city.

У Кривому Розі знайшли мертвим ще одного брата ексмера Павлова: нові подробиці смерті родини

З'явилися нові подробиці (фото з відкритих джерел)

В  оприлюдненому повідомленні цього видання також вказана ймовірна причина смерті, яка підштовхнула двоюрідного брата колишнього мера до самогубства. Виявляється він був хворий на важку хворобу – страждав від онкозахворювання стравоходу і ще мав туберкульоз.

Сусіди згадують, що він був товариським і не конфліктним мешканцем. Вони кажуть, що останнім часом Борис Павлов осунувся, давалися взнаки хвороби.

 За інформацією поліціянтів,  які виїхали на місце виклику, передсмертної записки він не залишив.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кривому Розі знайшли мертвим брата застреленого мера Костянтина Павлова. У місті Кривий Ріг 18 жовтня після обіду пішов із життя молодший брат міського мера, який нібито звів рахунки з життям, Костянтин Павлов – Андрій Павлов. Мертвим  чоловіка знайшов у його квартирі, яка знаходиться в будинку на вулиці Черняховського, його знайомий. Свідки кажуть, що у першій половині дня  Андрія Павлова бачили на вулиці, з ним було все добре. 

Причину смерті криворіжця назвав у своєму повідомленні, яке оприлюднив у власному телеграм-каналі, відомий у місті журналіст Олексій Таймурзін. Він стверджує, що той потерпав від алкоголізму, а смерть настала  під час хронічного загострення алкогольного синдрому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини