Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі пара пенсіонерів наклала на себе руки: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі пара пенсіонерів наклала на себе руки: що сталося

Загибле подружжя, яке вистрибнуло з вікна четвертого поверху, було старше 80 років

9 серпня 2021, 14:11 comments1809
Поділіться публікацією:

Неділя, 8 серпня, для деяких жителів Кривого Рогу запам’яталося через страшну трагедію. Пенсіонери, які проживали в Інгулецькому районі міста, здійснили подвійне самогубство. Подробиці інциденту повідомляє місцеве видання "Перший міський".

У Кривому Розі пара пенсіонерів наклала на себе руки: що сталося

Літні пенсіонери вистрибнули з вікна, лишивши прощальну записку. Фото ілюстративне

Згідно з інформацією правоохоронців, якою діляться журналісти, постраждалими стали 83-річна жінка та її 84-річний чоловік. Покінчити з життям пара пенсіонерів вирішили, вистрибнувши з вікна.

Після падіння з висоти четвертого поверху обоє отримали травми, несумісні з життям. Їхні тіла виявила одна із сусідок, яка й викликала медиків і правоохоронців.

Причина подібного вчинку шанованих у районі пенсіонерів або невідома, або не розголошується. При цьому наголошується, що правоохоронці начебто виявили передсмертну записку, залишену парою перед смертельним стрибком. У ній подружжя нібито просять нікого не звинувачувати в їхній смерті.

У соцмережах вже розійшлася інформація про те, що сім'я була цілком благополучною. При цьому чоловік багато років відпрацював учителем в одній із місцевих шкіл. Його дружина також працювала на благо суспільства, будучи медичним працівником.

На сьогодні правоохоронці розбираються в події, відкрили справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Тіла подружжя перебувають на судово-медичній експертизі.

До речі, це не перша трагедія, яка сталася в Кривому Розі за останні кілька днів. Раніше "Коментарі" повідомляли, що один з ветеранів АТО підірвав себе за допомогою гранати на одній із криворізьких вулиць. Про подробиці того, що сталося, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому в Кропивницькому чоловік лишився без ока через вибоїни на дорожньому полотні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини