Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі чоловік заліз на новорічну ялинку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі чоловік заліз на новорічну ялинку (ВІДЕО)

Чоловікові не знадобилася допомога рятувальників

1 січня 2022, 22:45
Поділіться публікацією:

В місті Кривий Ріг в новорічну ніч стався курйозний випадок. Городянин, який проживає в одному з районів міста, поліз на новорічну красуню, яку міська влада розмістила  на місцевому проспекті Перемоги. Про це інформує "Перший міський", журналісти якого отримали інформацію від рятувальників міста.

 У Кривому Розі чоловік заліз на новорічну ялинку (ВІДЕО)

У Кривому Розі чоловік виліз на прикрашену ялинку (фото: cкріншот)

 Як повідомили представники видання, рятувальникам Кривого Рогу зателефонували  серед новорічної ночі, повідомивши, що житель міста  сидить на новорічній ялинці й не може звідти спуститись. Йому потрібно допомогти.

 Фахівці рятувальної служби прибули, але городянин не прийняв пропонованої допомоги.  І спустився з новорічної ялинки сам.

 В соціальні мережі виклали відеоролик, де видно, як цей веселий містянин "запалює" присутніх, перебуваючи на стовбурі новорічного дерева. Потім він вже майже  лежить на святковій ілюмінації.

 Користувачі  Інтернету по різному сприйняли цю витівку. Один жартівник назвав його тигром, що заліз на вічно зелену красуню.

 "Тигр на ялинці", – пожартував avram_01. "Пообіцяв дівчині зірку з неба", – поділилася думкою s_leschenko. "Хотів дістати зірку з неба, але вирішив поки що з ялинки? Як він туди взагалі дістався?" – поставив питання upaviy.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що четверо поляків фотографувалися у центрі Кракова зі спущеними штанами. У польському місті Краків четверо поляків вирішили зробити ефектні новорічні фотографії. Невідомо, хто з них подав ідею піти до центру міста  і там показово зробити жартівливу  світлину: позувати у кадрі з голими дупами. За цю витівку вони сплатили штраф. Кожен із жартунів витягнув зі своєї кишені 300 злотих.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини