Головна Новини Суспільство події У Конотопі юнаки по-звірячому забили чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

У Конотопі юнаки по-звірячому забили чоловіка

Підозрюваних у жорстокому вбивстві правоохоронцям вдалося розшукати впродовж доби

25 серпня 2021, 08:51
Поділіться публікацією:

У Конотопі юнаки по-звірячому забили чоловіка

Підлітки, фото із відкритих джерел

У Конотопі поліція затримала юнаків, які до смерті забили місцевого жителя. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Сумській області.

Про вбиство 44-річного чоловіка правоохоронцям повідомив медичний працівник Конотопської центральної лікарні. Приблизно о п’ятій ранку 23 серпня, житель Конотопа був сильно побитий та залишений на одній із вулиць у приватному секторі міста.

"За добу  комплекс невідкладних заходів та титанічна робота поліцейських дали свій позитивний результат. Особи зловмисників були встановлені. Ними виявилися 16-річний та 17-річний, раніше судимі за майнові злочини, жителі іншого району", —  повідомив начальник Конотопського районного відділу поліції Сергій Забозлаєв.

Поліцейські з’ясували, що між молоддю та 44-річним потерпілим виникла словесна перепалка. Під час сварки, юнаки нанесли чоловікові тілесні ушкодження не сумісні з життям та залишили його на вулиці.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 121 "Нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень" Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що під стінами Генпрокуратури України відбувся пікет, учасники якого вимагали звільнення Андрія Наталича з посади заступника керівника Конотопської місцевої прокуратури. Жителі Буринської громади, що на Сумщині, звинуватили Наталича у приховуванні контрабанди та торгівлі людьми на прикордонних з Росією територіях, а також рейдерському захопленні влади у громаді.

За словами міського голови Бурині, Віктора Ладухи, Андрій Наталич втручається в життєдіяльність міської ради, а саме ходив із своєю дружиною, головою ТВК, до реєстратора з вимогою змінити в реєстрі керівника міста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини