Головна Новини Суспільство події У коледжі Херсона сталася стрілянина: є поранений
commentss НОВИНИ Всі новини

У коледжі Херсона сталася стрілянина: є поранений

У гвинтівці одного з учнів застрягла куля, він вирішив дістати її, пересмикнувши затвор рушниці: прогримів постріл

9 вересня 2020, 14:33 comments1258
Поділіться публікацією:

У Херсонському спортивному коледжі стався нещасний випадок. Як повідомляє місцеве видання "Херсонці", один з учнів під час тренування в тирі випадково стрельнув з рушниці, і куля потрапила в живіт іншому хлопцю.

У коледжі Херсона сталася стрілянина: є поранений


Повідомляється, що інцидент стався з учнями 11-го класу, які, перебуваючи в тирі коледжу, освоювали кульову стрільбу. У гвинтівці одного з хлопців застрягла куля, і він вирішив дістати її, пересмикнувши затвор рушниці. Однак випадково хлопець натиснув на спусковий гачок і випустив кулю в живіт приятеля. В результаті НП хлопця забрала швидка: пораненого прооперували і його життю нічого не загрожує.

 

У спортивному коледжі кажуть, що хлопець, що випадково поранив людину, — кандидат в майстри спорту з кульової стрільби, а потерпілий — стрілок зі спортивної династії. Більш того, тренував обох досвідчений тренер. І хоч те, що трапилося — фатальна випадковість, в коледжі створили комісію для розслідування події.

Нагадаємо, в австралійському місті Голд-Кост на захищеному пляжі сталася трагедія. Акула розтерзала 46-річного бізнесмена Ніка Слейтера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини